Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Материалы

7 tipuri de dormitoare pentru un spațiu de dormit de invidiat

 Dormitorul este încăperea unde ne petrecem o mare parte a timpului. În dormitor ne putem relaxa, odihni, medita sau retrage pentru un moment de liniște. Tocmai din acest motiv amenajarea și decorarea dormitorului este foarte importantă.
Iti propunem 10 idei de amenajări a dormitorului din care sa te poți inspira:

-    Neo clasic – o astfel de amenajare poate fi potrivită în cazul unui dormitor ce dispune de un spațiu generos. Pentru un dormitor mic, designerii recomandă evitarea acestui stil de design, deoarece va reprezenta un adevărat dezastru. Piesele de mobilier pentru a crea o atmosferă neo clasică trebuie să fie masive, în linii fine dar complexe și în culori cît mai aproape de cele ale naturii. Pentru personalizarea dormitorului alege tablouri cu rame din lemn masiv, scluptate manual și decoratiuni din materiale prețioase.
-    Modern New York – este un stil provenit din Statele Unite ale Americii, care combină tapiseriile din piele, foarte elegante și rafinate, cu elemente metalice și lemn finisat. Acest stil de amenajare te va ajuta să obții un dormitor simplist, dar elaborat cu rafinament.
-    Stilul minimalist - este un stil preferat de cei mai mulți tineri. Se caracterizează prin piese de mobilier puține, definite prin linii drepte, simple, iar pentru personalizarea dormitorului alege decorațiuni cu teme geometrice, florale sau marine.
-    Art Deco – acest stil se caracterizează prin alegerea unui pat cu tablii realizate din fier forjat, decorat cu mare atenție și a noptierelor și comodelor din lemn masiv. Tapiseriile trebuie să fie cu moriv floral pentru o mai bună definire a stilului.
-    Dormitor contemporan – se caracterizează printr-o combinație unică de linii și forme, îmbinînd cu mult succes accentele moderne, clasice și minimaliste. Patul trebuie să fie unul tapisat cu material textile și să fie dotat cu locuri de depozitare comode cu forme rotunjite și diferite accesorii stilate.
-    Stilul clasic – aici dormitorul este definit prin linii rotunjite, materiale masive, culori naturale. Optează astfel pentru un pat cu o tablie rotunjită și decorată, noptiere cu un design foarte elaborat și comode realizate cu o mare atenție asupra liniilor și finisajelor.
-    Dormitor Charm – se caracterizeză prin liniile clasice feminine ale mobilierului, precum și ale accesoriilor și a corpurilor de iluminat. Alege piese de mobilier din lemn, cu finisaje albe lucioase și decorațiuni în tonuri de mov, albastru sau roz.
Aceste stiluri de amenajare a dormitorului sunt cele mai în vogă în prezent. Pentru o amenajare pe nota 10 a dormitorului dar și a altor încăperi din locuință nu ezitați să apelați la un designer de interior

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.