Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Design Interior

Ce oferim noi

Uni-Consulting Grup este o companie care oferă servicii complete de design interior de la randări 3D, proiectare, alegerea tuturor finisajelor, materialelor şi a managementului de proiect. Serviciile firmei acoperă arii de specializare variate: rezidenţial, comercial, oficii, spaţii publice etc.

Executăm proiecte personalizate ale încăperii dumneavoastră, astfel  un spaţiu de confort şi de muncă funcţional, şi practic încît să vă binedispună mereu. Toate etapele de design de interior sunt monitorizate de către întreaga echipă, de la proiectare spaţială 2D la proiectarea 3D dimensională şi punerea în aplicaţie a conceptului de interior. Prin urmare,  locuinţa dumneavoastră va deveni un spaţiu de care nu veţi putea să vă desprindeţi uşor.

Cum procedăm

Design Interior Moldova

Respectiv foarte elementar, realizăm proiecte conform preferinţelor şi necesităţilor dumneavoastră şi în scurt timp aveţi ceea la ce a-ţi visat. Noi luăm în considerare absolut tot ce vă interesează stilul de amenajare dorit, culorile, mobilierul, materiale de construcţie etc. Vă facem un calcul conform bugetului de care dispuneţi, la dorinţă facem şi devizul de cheltuieli, şi deasemenea venim împreună cu dumneavoastră pentru a alege materiale necesare. Avem o experienţă vastă în domeniul design-ului interior, proiectării şi amenajărilor interioare atît a locuințelor cît şi a spaţiilor comerciale.

Cu noi o să aveţi un interior splendid şi original de care să vă bucuraţi în permanenţă!

Să vorbim ...

Pentru a lua legătura cu un reprezentant din echipa de design de la Uni-Consulting Grup, ne găsiţi la numerele de telefoane afişate sau trimiteţi un email şi vă dăm un răspuns imediat.

Noi avem o viziune mai rafinată privitor la interiorul locuinţelor. Dorim să creăm şi să proiectăm spaţii astfel încît să fiţi mulţumiţi de un interior confortabil, plăcut care să vă creeze zîmbetul în fiecare zi. Iar în cazul unui birou ori spaţiu comercial- un spaţiu care vi se potriveşte de minune şi evoluiază odată cu compania dumneavoastră.

Vom fi mai mult decît încantati să vă raspundem la orice intrebare legată de design și decor, astfel nu ezitați să ne scrieți un mesaj ori să ne vizitați biroul nostru!

 

 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail