Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova

Semnătura “DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA” pentru locuința ta de vis!


DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA se află în topul companiilor de design din Republica Moldova care creează design de interior individual pentru fiecare client în parte.
          
Tactica noastră vis-a-vis de clienţii noştri  se bazează pe responsabilitate, încredere, loialitate, profesionalism și creativitate. Echipa noastră de designeri dispune de experiență impunătare și are avantajul de a vă oferi soluția cea mai avantajoasă în pas cu ultimile tendințele în design.

Succesul pe care-l avem se datorează creării individuale a fiecărui proiect în parte reflectînd dorinţele clienților noștri.

Serviciile noastre includ:
•    Servicii 2D, de Design Interior,
•    Proiectare Interioară 3D;
•    Design Rezidenţial şi Comercial;
•    Design Exterior (Landscape).      

Proiectele noastre
DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA oferă clienților săi soluții inovatoare în design care sunt real implementabile.
Acest fapt este demonstrat prin extinderea cu succes a multor proiecte atît pe teritoriul Republicii Moldova, cît și pe plan internațional.
Noi coordonam toate etapele de design de la concept la finisare pentru locuinţe, spații comerciale, și oricare alte spații care necesită  proiectare și decor personalizat. Avem la dispoziţie un portofoliu grandios de proiecte, şi un număr mare de clienţi atît în țară cît și peste hotarele ei.

Consultanță în amenajări
DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA oferă consultații clienților despre procedeele de design și cele mai potrivite practici în domeniul design-ului. Aplicăm iscusinţa în lumea design-ului pentru a favoriza clienții noștri  să înțeleagă speficul multilateral al acestuia şi posibilitățile convenabile pentru fiecare proiect individual.

Vă așteptăm cu drag, la sediul nostru pentru a vă oferi detalii mai amănunțite despre tot ce înseamnă - soluții inovatoare în design!

Read 8604 times