Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Noutati in lumea designului

Sărbători fericite în 2018 |DIM - DESIGN INTERIOR MODLOVA

Frumuseţea iernii, cu ecoul colindelor și cu urările celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, prosperitate și fericire.

Citeşte mai departe...

Furniture Show & Decorative Accessories Market

Stimați parteneri și clienți ai companiei noastre. Vă aducem la cunoștință că în perioada 30 iulie 2017 - 03 august 2017, va avea loc EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ ”Furniture Show & Decorative Accessories Market” în LAS VEGAS  - STATELE UNITE ALE AMERICII.

Pentru toți cei interesați de această expoziție, rugăm să ne scrieți un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ori de a vă înregistra la următorul link.

Pentru persoanele care deja se află înafara țării, rugăm să contactați un reprezentant DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA la +1 (347) 541-7060

Citeşte mai departe...

Trenduri Draperii 2017

 Curtains Trends - 2017Draperiile joaca un rol important in amenajarea casei sau a apartamentului in care locuim. Cu ajutorul stofei alese pentru draperii casa noastra devine mai calduroasa, sau ii reda un design rustic, ori unul luxos. Totul depinde de stilul pe care il abordam in designul de interior al casei, sau a unei camere aparte. Multi cred ca draperiile au scopul de a nu lasa razele solare sa intre in casele noastre. Insa, draperiile pot fi utilizate, nu doar pentru a umbri camera, astfel incit sa putem sa ne odihnim. Ele pot transforma camera astfel incit sa devie mai calduroasa si mai frumoasa. Daca doriti sa va infrumusetati spatiul cu draperii, si nu stiti ce fel de stofa sa alegeti, noi venim cu citeva tendinte ale draperilor pentru 2017. Care, de altfel, va vor ajuta sa alegeti o stofa buna, si nu necesar una costisitoare.

Citeşte mai departe...

Medalia de Argint la MARCA ANULUI 2017 pentru DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA

MEDALIA DE ARGINT - DIMDIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA a fost niminalizată cu premiul ”MEDALIA DE ARGINT 2017” la concursul mărcilor recunoscute NOTORIUM, la categoria ”SERVICII DE DESIGN”.

Aducem mulțumiri tuturor clienților și partenerilor noștri care au fost alături de noi la acest concurs, și au susținut marca noastră!

Promitem că și în anul 2017 să investim în inovație, echipă și relație de parteneriat durabilă, pentru a fi mulțumiți de calitatea serviciilor pe care le prestăm mai mult de 10 ani!

Mereu altături de dumneavoastră, DIM-DESIGN INTERIOR MOLDOVA.

Citeşte mai departe...

Expoziția INDECOR - Expograd Yug, Krasnodar, Russia

InDecor ExpoDragi prieteni, Vă anunțîm că în perioada 29 martie - 1 aprilie 2017, va fi organizată expoziția de DECORAȚIUNI INTERIORE și DESIGN INTERIOR - InDecor, din Expograd Yug, Krasnodar, Russia.

De ce să vizitați această expoziție?

  • Puteți găsi produse de decor care să se încadreze cu ușurință în locuința dumneavoastră (produse de interior, textile pentru casă, decorațiuni interioare);
  • Puteți stabili parteneriate cu diferiți furnizori de decorațiuni interioare;
  • Puteți vedea noile tendințe în decorul de interior pentru 2017.

Citeşte mai departe...