Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Placarea pereților și podelelor cu sticlă – un nou trend în design-ul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Inovațiile din domeniul finisajelor în costrucții indică sticla drept unul dintre cele mai rezistente și moderne materiale pentru placarea podelelor și pereților unei locuinței.

Sticla este un finisaj mult mai spectaculos decît alte finisaje.
La realizarea pardoselilor din sticlă se foloseşte sticla laminată care este realizată din cel puţin trei foi de geam din sticlă securizată. Partea superioară a plăcilor de sticlă este sablată pentru a preveni alunecarea.

O pardosea sau pereții din sticlă reflectă lumina şi conferă luminozitate sporită interiorului. Sticla este un element inedit, oferind unui interior originalitate. Cel mai des sticla este folosită în băi, bucătării cît și în alte încăperi ale casei sau chiar în spații cu trafic mare, precum magazine, restaurante etc.

Sticla poate fi disponibilă într-o multitudine de culori și modele. De-asemenea aceasta poate fi personalizată prin vopsire, pictare, serigrafie. Placarea cu sticlă este o operațiune care nu necesită mult efort dar cel mai bine ar fi să fie făcută de către un specialist.

Deși pare o inovație nesigură, totuși sticla folosită pentru finisarea pereților si a pardoselii este bine tratată fiind mai rezistentă chiar și decît materialele tradiționale de placare.

Read 5177 times