Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Design Interior – Tendințe 2018

Rate this item
(0 votes)

tendinte design 2018

Se știe prea bine că este imposibil să îți renovezi locuința în fiecare an astfel încât să fii în pas cu trendurile anului, însă, ar fi bine să știi care sunt acestea. Așa cum știm deja, unele tendințe pot fi implimentate cu ajutorul accesoriilor, detaliilor și obiectelor mai simple, altele se găsesc în lucruri majore, cum ar fi mobilierul, culorile pereților, etc. De aceea, pentru a-ți oferi o viziune asupra anului 2018, îți propunem câteva din tendințele cele mai preferate de designeri. Iată care sunt acestea:

- Comfortul

În acest an, fiecare piesă de mobilier destinată odihnei și relaxării, cum ar fi scaunele, canapelele și fotoliile, toate trebuie să fie comode și plăcute. De asemenea, trebuie să fie mai multe perne din materiale moi, iar liniile mobilierului să fie mai rotunjite. La fel, se implimentează idei noi, cum ar fi crearea unor zone pentru citit, socializat sau lenevit. În cele mai dese cazuri, contează mai mult comoditatea, decât stilul.

Confortul locuintei

- Mobilierul făcut la comandă

 Un aspect important pentru interior este afirmarea propriei personalități, ceea ce înseamnă piese de mobilier executate la comandă. De aceea, chiar dacă costurile pot fi mari față de prețurile mobilierului produs în serie obții o garanție și un sfat bun. La fel, datorită mobilierului executat la comandă, poți nu doar pune accent pe personalitate, dar îți poți satisfice propriile nevoi și dorințe, ocupând fiecare cm care dorești.

Mobilier la comanda

- Utilizarea materialelor moi pentru pernele decorative și tapițerie

Dacă anii trecuți era tendința de a utiliza stofele cu imprimeuri florale sau pernele in in și bumbac, anul 2018 vine cu un nou trend și anume acela de a folosi pielea întoarsă sau catifeaua, adică materiale relaxante, plăcute la atingere și confortabile.

Perne moi de catifea

- Accente de culoare

Atunci când apare culoarea anului, mulți se găsesc nemulțumiți din cauză că nu e posibil să schimbi mobilierul în fiecare an. Însă, pentru a te conforma culorii anului, nu este numaidecât să modifici pisele de mobilier, poți utiliza doar accente de culoare prin intermediul decorațiunilor, accesoriilor sau al altor obiecte. În cazul în care culoarea anului nu îți este pep lac, pur și simplu accentuează una din culorile preferate, astfel te vei simți mai liber și mai confortabil.

Accente de culoare

Read 3510 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail