Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design-ul contemporan – simplitate şi eficienţă în locuință

Rate this item
(2 votes)

Cu toate că în prezent sunt actuale o mulţime de stiluri de amenajare, stilul contemporan s-a impus prin linii curate, suprafeţe netede şi fără elemente care ar îngreuna aspectul locuinţei. Însă acest lucru nu înseamnă că locuinţa dvs, va arăta rece.

Astăzi se pune accentul mai mult de confort şi eficienţă. Pentru a obţine un astfel de efect în interiorul casei dvs. trebuie să combinaţi cît mai reuşit cele 5 elemente principale din interior: culoare, lumina, lemn şi accente din metal, şi textură.

Culoarea
Design-ul contemporan se caracterizează prin culori neutre, precum maro, alb, pămîntiu sau crem. Pentru a oferi viaţă interiorului vopsiţi unul din pereţi în culori tari şi vibrante sau amplasaţi mobilier sau accesorii precum pernuţe decorative, obiecte de artă sau cuverturi. Accesoriile nu trebuie să încarce prea mult interiorul, deoarece baza design-ului contemporan este simplitatea.

Lumina
Este important şi lumina naturală cît şi iluminatul artificial în amenajările contemporane. Pe piaţă există o varietate mare de corpuri de iluminat cu linii ferme şi moderne. Spoturile şi lămpile aşezate pe pardosea sunt ideale pentru design-ul contemporan.

Lemnul
În ceea ce priveşte lemnul în design-ul contemporant trebuie să vă axaţi pe ramele de fotografii, ghiveciuri mari de flori aplasate pe podea. Dacă optaţi pentru mai multe elemente din lemn atunci aveţi grijă să păstraţi aceeaşi nuanţă de lemn.

Accentele din metal
Oţelul inoxidabil, nichelul şi cromul sunt metalele preferate în designul contemporan. Liniile geometrice şi drepte, bateriile şi chiuvetele din inox, bara pentru prosoape şi marginea oglinzii, toate pot deveni, în baie, spre exemplu, pretexte pentru a utiliza din plin metalul De-asemenea nu uitaţi nici de feroneria mobilierului.precum ar fi butonii de la dulapuri, balamalele.

Textura
Pentru a încălzi puţin atmosfera oferită de metal, este nevoie de ţesături precum mătasea, catifeaua, inul sau lîna. În dormitor puteţi amplasa un covor gros, pentru baie puteţi alege prosoape pufoase, iar în camera de zi pernuţe decorative sau o tapiţerie viu colorată.



Pentru a obţine un interior simplu şi eficient vă aşteptăm la noi.

Read 4412 times