Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Fațada casei – cartea de vizită a întregii locuințe!

Rate this item
(2 votes)

Fațada este o carte de vizită a locuinței, din această cauza casa ta trebuie să te caracterizeze și să arate frumos și curat. Există nemeroase combinații de culori sau de elemente arhitecturale care vă pot transforma fațada într-o adevărată operă de artă.

În continuare vă vom da informație despre metodele cele mai utilizate de zugrăvială a exteriorului casei:

-    Cea mai ușoară și ieftină metodă este apa de var, foarte ușor se întinde însă are o rezitență scăzută în timp.

-    Acoperire fațadelor cu vopsea pe bază de silicați, mai des se folosesc pentru construcțiile noi pentru protecția suprafețelor. Această vopsea este cea mai nou apărută soluție pentru acoperirea pereților exteriori. Se poate aplica pe orice tip de suprafață, sunt foarte durabile și oferă o gamă foarte mare de nuanțe.

-    Tencuiala decorativă granulată, de-asemenea este o soluție bună este ușor de întins și modelat, iar lucrările executate pe fațade pot fi realizate nu doar de specialiști. Este bine să știți că tencuiala decorativă este de mai multe feluri. În funcție de mărimea granulelor tencuiala pentru fațada este de 1 milimetru, 2 milimetri, 3 milimetri. De-asemenea tencuiala poate fi pe bază de minerale, silicat, acril sau silicon. Pe piață veți întîlni tencuiala decorativă sub formă de praf sau gata de întins.

-    Piatră decorativă. Piatra pentru fațada și dalele pentru fațadă sunt concepute pentru a crea o imagine irepetabilă exteriorului casei, plăcile din piatră vor accentua detaliile de decor exterior, și vor oferi o nuanță de finalitate în toată construcția.

Aceste 4 soluții se potrivesc de minune pentru orice tip de fațadă. În cazul în care ai o casă și nu știi cum să o decorezi pe exetrior nu ezita să apelezi la echipa DIM.

Read 1908 times