Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dormitorul în stil mediteranian

Rate this item
(1 Vote)

Dormitorul este o încăpere  intimă care trebuie să reflecte pasiune şi relaxare. Stilul mediteranian se potriveşte de minune persoanelor care iubesc vacanţa, razele solare şi turcoazul mării. La crearea acestui stil, cel mai de preţ sunt nuanţele din natură, lemnul – în culoarea sa brută.

Pentru o atmosferă plină de soare pereţii adesea sunt vopsiţi în alb imaculat sau în nuanţe de gălbui, teracotă, sau lavandă, sau tonuri de albastru deschis.  Specifice acestui stil mai sunt şi suprafeţele acoperite cu mozaic şi accesorii, mobilier din fier forjat. Pentru o atmosferă mai romantică poţi opta pentru un dormitor cu baldachin. Evitaţi materialele sintetice şi alege ţesături şi aşternuturi din bumbac, de la perdele şi pînă la feţe de perne. Majoritatea imprimeurilor sau modelelor de acest gen prezintă un motiv marin ( peşti, soare, corăbii, scoici etc.).

Iar pentru podea optaţi pentru parchet din lemn sau plăci din mramură, iar în mijlocul acesteia puneţi un covor de dimensiuni medii.
Accesoriile potrivite acestui stil sunt  obiectele din scoici sau elementele ceramice şi ornamentele de inspiraţie marină. 

Read 3360 times