Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum creezi un dormitor feminin

Rate this item
(1 Vote)

Dormitorul este incaperea careia ar trebui sa i se acorde cea mai mare importanta, intr-un proces de amenajare, caci modul in care acesta este decorat poate influenta calitatea somnului nostru. Daca iti doresti o incapere primitoare si confortabila, atunci ar fi bine sa iti decorezi dormitorul in stil feminin. In primul rind, amenajarea unui astfel de dormitor presupune alegerea unor culori calde, pastelate.

Mergi pe nuante de roz prafuit, galben pai sau crem deschis. Daca albastru este culoarea ta preferata, poti opta si pentru bleo-uri. Cel mai mult conteaza cum alegi combinatiile. Pentru un dormitor feminin ai nevoie si de un pat pe masura. Poti alege unul de factura baroca, unul cu baldachin sau unul din fier forjat. In acest ultim caz sunt importante detaliile. Rama patului trebuie sa reprezinte forme curbe, elegante. Masa de toaleta trebuie sa fie potrivita cu patul, in acest set trebuie sa se includa si scaunele si oglinda.

Alege si obiecte de decor delicate. Fie ca este vorba de o luminare parfumata sau fie ca alegem o vaza in care sa punem flori sau un corp de iluminat cu abajur din material textil si printuri florale, toate acestea inspira feminitate. Alege si o lenjerie de pat potrivita, material cu o atingere delicata cu culori calde in combinatie cu peretii sau in culori contraste, cuverturi cu tesaturi delicate. Nu uitati si de pernutele decorative. Pentru geamurile din dormitor alege perdele vaporoase, semitransparente, din material usor, care sa-ti confere intimitate, dar sa si lase lumina sa patrunda.

Ai o libertate totala, poti merge pe orice culoare, poti alege orice tesatura, important e sa le dai o nota de feminitate printr-o decoratiune corect aleasa.

O camera feminina, eleganta si cu bun gust te va ajuta sa te desprinzi total de lumea stresanta de dincolo de usa.

Read 1829 times