Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dimensiuni importante pe care trebuie sa le stii atunci cind doresti sa procuri piese de mobilier sau alte elemente de interior

Rate this item
(1 Vote)

Daca v-ati decis sa mergeti prin magazinele de profil pentru a achizitiona mobilier sau decoratiuni pentru locuinta este bine ca inainte sa va luati anumite masuri care se vor dovedi utile. Cei mai norocosi sunt cei care opteaza pentru serviciile unui designer care in schitele de proiect noteaza orice dimeniune si detaliu (dimeniunile mobilierului, tablourilor, lampilor etc), insa ce e de facut daca nu te poti adresa la un specialist?

Vom incerca sa venim cu citeva sfaturi utile:

  •     Masurati dimensiunile patului si ale saltelei inainte sa achizitionati lenjerie, paturi sau cuverturi.
  •     Masurati naltimea blaturilor si a meselor. Daca vreti sa achizitionati  scaune inalte pentru a le folosi in bucatarie sau in zona barului trebuie sa alegeti in functie de inaltimea blatului. Dimensiunile acestor scaune variaza, puteti chiar sa alegeti unele cu inaltime reglabila, dar cel mai bine este ca atunci cand alegeti modelul sa aveti in vedere pastrarea unei distante de 20-30 cm intre sezut si blat, doar asa veti putea sta comod si liber.
  •    Dimensiunea unui scaun si inaltimea spatarului. Atunci cand cumparati scaune, fotolii sau canapele trebuie sa aveti in vedere dimensiunile elementelor de mobilier pe care le aveti deja. Nu s-ar privi deloc frumos ca intr-o incapere in jurul mesei sa aveti scaune cu inaltimi diferite, atat la sezut cat si la spatar.
  •    Dimensiunile usilor si ale golurilor de trecere. Pentru a nu va confrunta cu problema transportului mobilierului nou achizitionat in diferitele camere ale locuintei verificati in primul rand daca respectivul produs vine dezasamblat si daca va incapea pe golul usii.
  •    Inaltimea lampilor cu abajur. Uneori o inaltime prea mare a lampii poate acoperi tablouri sau alte obiecte de decor de pe perete.

Luati in calcul detaliile si la sigur nu veti da gres cu alegerea facuta!

Read 2150 times