Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Reguli principale a stilului georgian

Rate this item
(1 Vote)

Stilul georgien s-a dezvoltat în perioada 1714-1830, anume în această perioadă în Marea Britanie s-au succedat patru regi cu numele de George. În acea perioadă s-au impus clădirile din cărămidă, cu arhitectură marcată de simetrie și cu elemente romane reinterpretate, precum ușile și ferestrele cu frontoane, iar în interioarele locuințelor se remarcă ferestrele generoase cu profile frumos ornamentate.

Pentru a amenaja locuința în stil georgian este nevoie de suprafețele mari cât mai simple, restul e decor. Obiectele decorative sunt cele care conferă casei tale personalitate și culoare. Fie că vorbim despre decorațiuni vintage, clasice sau moderne, acestea sunt indispensabile ambientării interioare. Pentru stilul georgian/englezesc alege decorațiuni care să fie în același timp funcționale și vei vedea cum spațiul din casă prinde viață și îți oferă, în același timp, tot ceea de ce ai nevoie.


Atunci cînd ne gîndim la tot ce ține de stilul georgian/englezesc, ne gîndim automat la rigiditate și precizie. Însă în ceea ce privește decorațiunile interioare, acest stil de amenajare nu implică neapărat un interior rece și sumbru, ci mai degrabă un aranjament după principii bine stabilite, logice, care urmăresc echilibrul estetic și functional.
Stilul englezesc este un stil perfect, rareori scapă inperfecțiuni sau aspecte care să contravină liniei generale. Se îmbină cu succes abordarea ultramodernă cu cea clasică prin combinarea perfectă a elementelor vechi, reinterpretate, cu cele de ultimă tehnologie.


Fă apel la textile și optează pentru culori de mov, roz, albastru și turcoaz. Astfel senzația de prospețime nu va dispărea niciodată din locuința ta.

Read 4990 times