Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

5 moduri prin care să-ți amenajezi terasa casei

Rate this item
(1 Vote)

Iată treziți cu vara în prag, păsările ciripesc, serile sunt călduroase, ceea ce înseamnă că a venit timpul să te bucuri cît mai mult de spațiul de afară și să-ți amenajezi terasa sau veranda într-o superbă zonă unde să te relaxezi alături de familie și prieteni.

Iată 5 moduri prin care poți amenaja spațiul exterior și terasa perfect pentru necesitățile tale:
-    Look Tropical. Dorești un aer vesel la terasa casei? Decorează cu tonuri vesele, alege imprimeurile florale care să te binedispuna și să te ducă cu gîndul către vacanța mult visată. O terasa plina de perne colorate, cu mobilier vesel, este alegerea perfectă pentru o atingere tropicala. Nu uita nici de hamac pentru a te relaxa.


-    Look natural. Renunță la opulență și extravagantă. Fii în ton cu natura, alege un mobilier în nuanțe pămîntii. Nu uita de cîteva fotolii relaxante.


-    Spațiu familiar. O terasă perfectă este un spațiu în care tu te simți ca acasă. Așa că poți transforma pe perioada verii terasa într-o zonă pentru a servi prînzul sau cina.


-    Zona de petrecere. O altă metodă plăcută pentru amenajarea spațiului de afară este să îl transformi într-un loc dedicat distracției. Ai nevoie de cîteva lampadare agățate în copaci, o masă și cîteva scaune. Nu uita de umbrela care să te protejeze de razele soarelui.


-    Mobilier din fier forjat. Anul acesta, este în modă mobilierul din fier forjat. Acesta este și rezistent și oferă o notă de eleganță grădinii tale. Alege un material rezistent și elegant și savurează un suc în zilele toride sau cafeaua de dimineață.


Acestea moduri sunt doar cîteva din cele pe care le poți aplica în amenajarea terasei, poți solicita sfatul specialistului sau poți consulta reviste de specialitate pentru a te inspira.

Read 3161 times