Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să asortezi fața de masă cu mobilierul?

Rate this item
(1 Vote)

Chiar dacă pare un moft, fața de masă pe care o întindem pe masa din living sau bucătărie poate fi o piesă importantă de decor.

Alege între carouri, flori, dungi sau buline ceea ce se potrivește mai bine mobilierului și restul amenajării, dar nu uita nici de personalitate.

În continuare vă oferim căteva idei de asortare a feței de masă cu mobilierul:
-    Alege culori de vară - Galbenul grîului și albastrul cerului sunt culorile ideale pentru vara această. Aceste culori se potrivesc în special pentru mobilierul și amenajările rustice.

-    Look vintage – dacă ai amenajat locuința în stil vintage, atunci alege și o față de masă în acest stil. Fața de masă potrivită pentru acest stil este în culoarea ziarelor vechi, cu imprimeuri retro și cu mesaje numai bune de citit în timp.

-    Optează pentru imprimeuri vesele – imprimeurile vesele aduc aminte de copilărie, o față de masă cu imprimeuri cu flori de cîmp și cireșe se potrivește pentru o masă cu scaune în roșu. Se va asorta de minune și va inveseli spațiul.

-    Look modern – pentru o bucătărie sau living modern se potrivește de minune o față de masă din in, care rămîne mereu ușor șifonată. Ea va contrasta perfect cu luciul mobilierului din jur.

-     Simplu dar elegant - Fețele de masă albe sunt ideale atunci cînd nu vrei să dai greș. Acestea se potrivesc cu orice mobilier sau amenajare. Însă trebuie să fie impecabile: foarte curate și foarte bine călcate.

Alegeți cu grijă fața de masă, deoarece aceasta poate schimba radical atmosfera. Surprideți-vă oaspeții cu o față de masă de calitate și cu gust aleasă.

Read 7003 times