Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Stilul Boho Chic în amenajările interioare

Rate this item
(1 Vote)

Stilul Boho Chic este un stil apărut în Marea Britanie ce presupune mixarea mai multor stiluri. Spre exemplu, piesele de mobilier vintage pot fi alăturate unora moderne, tradiționale, clasice sau de inspirație barocă.

Cu toate ca stilul Boho Chic poate fi aplicat în orice încăpere din locuință, acesta este mai des întîlnit în camera de zi și dormitor.

În ceea ce privește culorile, stilul Boho Chic nu are o regulă, se pot folosi diverse culori, dar să fie bine combinate. Ca bază se folosesc mai des culori pastelate sau neutre, iar culorile vii, care vor crea aspectul boho trebuie să fie în armonie cu cele de fundal. Culorile ce caracterizează stilul sunt: fucșia, albastru, verde și maro.

Stilul Boho Chic este caracterizat de covoare cu motive tradiționale, folk sau gypsy și numeroase perne decorative de diferite dimeniuni cu motive florale.

Mobilierul este format din elemente nepereche, ce nu aparțin aceluiaș set. Se pune accent pe mobilierul anilor ’50 sau 60. Paturile cu baldachin, fotolii mari, mesele și scaunele sculptate din lemn masiv, sunt piesele de mobilier caracteristice acestui stil.

Ca accesorii se pot folosi cele mexicane și marocane. Cu toate că par diferete, combinate corect acestea pot crea un interior echilibrat și elegant.

Read 2054 times