Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Hidroizolatie fundatie

Rate this item
(0 votes)

Subsolurile şi fundaţia unei construcţii, clădiri sunt supuse acţiunilor freatice cît şi a celor pluviale. O hidroizolaţie bună şi la timp a fundaţiei protejează construcţia. Obinerea unei hidroizolaţii bune depinde în primul rînd de calitatea materialelor folosite, de tipul proiectului, cît şi de tipul terenului şi echipa de muncitori. Dacă deja  aveţi o casă construită însă nu sunteţi siguri în fundaţia ei, atunci  este bine să hidroizolaţi fundaţia.

Cea mai folosită metodă de protejare a fundaţiei este aplicarea unei membrane din cauciuc lichid, aceste lucrări poate fi făcute chiar de dvs. N-aveţi nevoie decât de un pulverizator şi în foarte scurt timp, vă veţi alege cu o izolaţie fundaţie cauciucată şi elastică, care umple rapid toate crăpăturile din pereţii fundaţiei. Această metodă de hidroizolaţie este relativ ieftină şi o rentabilitate de bun simţ.


În cazul în care doriţi o hidroizolaţie pe viaţă alegeţi materiale şi produse performante, şi soluţii pentru suprafeţele umede. Care să ofere protecţie anticorozivă a elementelor şi rezistenţă plăcilor ceramice.

Read 1013 times