Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 44

Modificarea peretilor – pereti care nu trebuiesc demolati sau modificati

Rate this item
(0 votes)

Cînd doriţi să faceţi o modificare a pereţilor interiori ai casei trebuie să fiţi foarte atenţi. Deoarece unii dintre ei sunt esenţiali pentru structura de rezistenţă a clădirii. Indiferent dacă aveţi o casă sau un apartament la bloc, pentru a începe lucrările cel mai bine e să apelaţi la un specialist.
Unii pereţi nu trebuiesc nici găuriţi deoarece ei asigură descărcarea sarcinilor de presiune la nivelul inferior al clădirii în urma exploatării sau a factorilor externi.

Dacă faceţi spre exemplu pe un perete portant o ferestruică din bucătăria în living riscaţi să vă treziţi cu toată clădirea dărămată.  Specialiştii care văoferă în exploatare locuinţa trebuie să vă aducă la cunoştinţă care sunt aceşti pereţi şi care sunt riscurile.

Nu trebuiesc demolate sau modificate nici zidurile cu structură metalică ce susţin o placă de beton sau zidurile vechi de piatră.
Se pot găuri sau demola cu uşurinţă şi fără probleme: zidurile neportante din plăci sau cărămizi.  Se pot demola chiar şi pereţii portanţi doar că de profesionalişti şi implică crearea unei noi structuri portante care să prea eficient şi cu siguranţă sarcinile puse de clădire.

Fiţi precauţi şi aveţi grijă cum vă renovaţi locuinţa, nu ezitaţi să apelaţi la specialişti.

Read 354 times