Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

5 modele de băi pentru inspirație

Rate this item
(1 Vote)

Baia este o zonă de relaxare după o zi grea de muncă. Astfel baia ta trebuie să fie un spațiu în care să-ți dorești să petreci timp, un refugiu în care să poți evada.

Deoarece vrem să îți oferim o doză de inspirație, ne-am decis să îți prezentăm 5 modele de băi pe care să le poți transpune în locuința ta, pentru a crea propria oază de relaxare.

1.    Baie minimalistă în culori.
O baie în stil minimalist poate fi exact ceea ce ai nevoie.. Fără prea multe accesorii și decorațiuni, acest tip de baie poate fi un refugiu perfect. Păstrează albul drept culoare principală și accentuează-l cu o culoare îndrăzneață pentru mai multă personalitate ( galben, verde, violet etc). O cadă încăpătoare în forme și linii simple și cu design modern este de nelipsit în baia minimalistă.

2.    Baie minimalistă în culori neutre. Finisajele simple și culorile neutre completează armonic o baie modernă. Optează pentru culori naturale și pentru piatră acestea vor oferi o atmosferă luxuriant și relaxant.

3.    Baie vintaje. O astfel de baie este feminină, delicată și perfectă pentru o oază de liniște. Elementul central este cu siguranța cada vintage, optează și pentru piese de mobilier albe sau deshise la culoare în forme complicate și pentru un candelabru elegant.

4.    Baie clasică. Într-o baie clasică pereții și pardoseaua trebuie să aibă în finisaje nuanțe de aurii. De-asmenea  o oglindă mare, rotunjită în nuanțe aurii este bine venită. Pentru un aspect natural poți amplasa flori vii într-o vază elegantă.

5.    Baie în stil scandinav. Stilul scandinav este calm, luminos, are linii simple, epurate și nu se demodează în timp. Culorile deschise relaxează, iar atmosfera scandinavă oferă prospețime.

Cînd vine vorba de oaza ta de liniște, cel mai important este să creezi un spațiu în care să te simți bine, indiferent de stilul pe care îl alegi. Acolo vei evada după o zi grea sau când vrei câteva clipe de răsfăț, așadar acordă atenție acestui spațiu din casa ta!

Read 6816 times