Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum decorezi camera fetelor?

Rate this item
(1 Vote)

Perioada adolescenței este destul de critică pentru fete, pentru că aceasta este perioada în care încep să manifeste o tendință de independență. Fetele au nevoie de o încăpere numai a lor, ele pun semn de egalitate între personalitatea lor și stilul de decorare al încăperii.

Aproape tot timpul liber fetele îl petrec în camera sa care trebuie să fie amenajată strict după preferințele lor.
În principiu este foarte ușor să deorezi camera fetelor, deoarece tot ceea ce este dulce, colorat, pufos sau vaporos va fi pe placul oricărei fete. Începe decorarea camerei printr-o colaborare strânsă cu fiica.

Ia în considera culorile preferate a adolescentei, accesoriile la modă, personajele sau chiar jucăriile pe care vrea să le aibă alături. Apoi cumpără acele materiale și piese de mobilier în care se regăsesc preferințele și necesitățile ei.
Astăzi unul dintre stilurile de amenajare preferate de majoritatea tinerelor este Shabby chic – perdele transparente, covoare pufoase, mobilier din lemn în culori calde, scaune de mici dimensiuni, tapet, etc. Nuanțele de roz, crem, alb, verde pal sau violet deschis se regăsesc în camera oricărei domnișoare.

De-asemenea nu vei da greș dacă vei alege un pat cu baldachin, lenjeria/cuvertura imprimată cu inimioare, perdele cu modele florale, tapițeria scaunelor identică cu materialul pernițelor, neapărat veioze cu abajururi romantice, cât mai multe flori, etc.

Este bine să știi că nu trebuie să lipsească din componența sa noptiera cu oglindă (masa de toaletă). Este piesa pe care orice viitoare adolescentă o va îndrăgi cel mai mult. Este indicat ca sertarele noptierei să fie cât mai multe și încăpătoare pentru a depozita bijuterii, farduri, accesorii pentru păr, obiecte necesare la școală.

Pentru o amenajare și decorare de nota 10 a camerei fetelor poți apela la serviciile unui designer de interior.

Read 11282 times