Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Utilizarea tapetului decorativ în amenajarea dormitorului

Rate this item
(1 Vote)

 

Tapet decorativ dormitor

În ultimul timp, din ce în ce mai multe persoane preferă să introducă în amenajarea casei sale tapetul decorativ. Acesta poate fi folosit nu doar pentru decorarea tuturor pereților unei camere, dar și pentru aplicarea pe un singur perete. Tapetul decorativ se poate potrivi pentru a accentua unul sau mai mulți pereți și poate fi folosit atît în dormitor și living, cît și în bucătărie, hol și allte încăperi ale casei tale.

Există mai multe moduri de utilizare a tapetului decorativ, iar astăzi vom vorbi anume despre folosirea acestuia în dormitor. Deci, iată cîteva metode de decorare cu tapet pe care le poți implimenta în interiorul dormitorului tău.

 Tapetul decorativ în culori închise folosit pe unul din pereți

Dacă te numeri printre persoanelece doresc să ofere dormitorului un aspect elegant și distins, poți opta pentru aplicarea unui tapet decorativ închis, cu sau fără imprimeuri și pentru zugrăvirea celorlalți pereți în alb, gri deschis sau alte nuanțe ce formează între ele o combinație deosebită.

Tapet decorativ in dormitor

Tapet decorativ folosit pe toți pereții

Pentru decorarea întregului dormitor cu tapet decorativ, ai putea opta fie pentru un tapet simplu sau tapet cu imprimeuri, fie pentru combinarea acestora.

Tapet decorativ pe toti peretii

Astfel, prin asortarea acestora, poți obține un rezultat asemănător cu utilizarea tapetului doar pe un singur perete, însă mult mai avantajos în cazul în care este vorba de blocurile locative vechi. Deci, dacă vei decora 3 pereți cu un tapet atît simplu, dar și diferit (cum ar fi tapetul într-o singură culoare însă cu diverse ornamente), iar peretele rămas cu un tapet ce conține ornamente sau imprimeuri, vei putea obține un rezultat extrem de frumos și unic.

Combinare tapete in dormitor

Combinații între tapetul decorativ de diverse culori și diverse imprimeuri

Această metodă este una dintre cele mai grele metode de decorare a unei camere prin utilizarea tapetului, deoarece aceasta reprezintă combinarea mai multor modele de tapet. Metoda respectivă este aplicată mai mult de designeri cu experiență sau de persoanele curajoase ce preferă decoruri atipice și nu le este frică de a încerca ceva nou.

Combinatii tapet decorativ dormitor

Tapet decorativ cu imprimeu floral

Pentru a îmbogăți aspectul oricărui dormitor, chiar și a celui amenajat incorect, poți utiliza tapetul decorativ cu imprimeu floral. Acesta trebuie să fie într-o culoare ce este aleasă în dependență de caracteristicile camerei (luminozitatea, dimensiunile, etc), dar și de propriile preferințe.

Tapet decorativ

 Dacă îți dorești ceva ai diferit poți opta pentru decorarea a unui perete cu tapet decorativ cu imprimeu floral în culori mai închise și decorarea celorlalți 3 pereți cu un tapet asemănător, însă de o culoare mai deschisă, crem, bej, etc.

Tapet floral dormitor

Foto tapet

Dacă dorești să adaugi încăperii tale un plus de rafinament, poți opta pentru utilizarea unui foto tapet ce te va ajuta să oferi dormitorului tău un aspect dorit și să adaugi un plus de personalitate

Foto tapet decorativ

Read 5746 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail