Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

3 Idei inovatoare pentru amenajarea și decorarea tavanului

Rate this item
(1 Vote)

Decorarea tavanului este o problemă la fel de importantă precum și decorarea pereților. Deseori acesta este lăsat în varianta simplă de alb, creînd o atmosferă rece și neprimitoare în interiorul locuinței.

Alegerea unor modele îndraznețe și interesante de tavane poate avea un impact spectaculos asupra întregii atmosfere din încăpere. În continuare vă oferim 5 idei istețe de amenajarea a tavanului pe care sperăm să le folosiți în decorarea locuinței:

-    Puteți opta pentru un tavan în dungi (spre exemplu alb și galben), care poate improspăta camera copiilor, iar culorile vii folosite în dungi pot fi ușor echilibrate de tonurile neutre ale pereților și mobilierului.

-    Dacă nu vă dați în vînt dupa modele și figurine, ați putea încerca să vopsiți tavanul într-o culoare vie, puternică. Acesta se poate asorta cu cîteva obiecte decorative, perne și cuverturi.

-    Cu siguranță ați văzut vopseaua cu efect de tabla de scris folosită în diferite moduri spre exemplu pe pereți, aceasta poate fi folosită și pentru tavan. Efectul este unul deosebit și în plus puteți oricînd să schimbați desenele sau mesajele pe care le scrieți.

De-asemenea nu uitați nici de corpurile de iluminat pe care le veți agăța de tavan. Optați pentru spoturi sau lustre elegante și stilate.

Read 1591 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail