Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Cum să amenajezi balconul casei?

Rate this item
(1 Vote)

De multe ori balconul nu este folosit maxim ci doar ca spațiu de depozitare. Dacă balconul este amenajat corect acesta îți poate oferi eleganță, eficiență și confort. În plus poate deveni o mică oază de relaxare sau meditație.

În cazul în care balconul are un spațiu mare atunci într-un colț puteți amplasa un dulap pentru depozitarea lucrurilor, materialul dulapului trebuie să fie unul ușor de curățat și rezistent. Iar dacă balconul dispune de un spațiu restrîns optați pentru rafturi. Rafturile pot fi montate pe pereți, de-asupra și dedesubtul ferestrelor. Pe rafturile montate sus se pot amplasa lucruri pe care le folosiți mai rar.


Nu se recomandă covorul pentru podeaua balconului, o opțiune ar fi folosirea pietrișului. Pietrecele de culori şi dimensiuni diferite vor încânta privirea şi vor da un aspect uşor rustic.


Ca mobilier pentru balcon optați pentru o măsuță de cafea și cîteva scaune împletite din viță de vie sau lozie. Pentru a oferi încăperii originalitate puteți vopsi atît masa cît și scaunele.


Dacă spațiul este mare puteți amplasa și o canapea îngustă, unde să vă puteţi intinde pentru a vă savura cafeaua şi citi revistele sau cărţile preferate.

Masa poate fi împodobită cu o ghiveci de flori, cu o vază pentru flori proaspete sau cu lumînări parfumate pentru serile romantice.
Decorați balconul cu cît mai multe flori, culori și imprimeuri  de la pernuţe şi ghivece la huse pentru scaune şi canapea.
Folosiți-vă imaginația la maxim și ve-ți obține un balcon cu adevărat boem.


Read 3497 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail