Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

5 treduri în amenajarea bucătăriei în 2015

Rate this item
(1 Vote)

Vrei să-ți renovezi bucătăria sau să faci o simplă schimbare de look, ține cont de noile tendințe din 2015 recomandate de cei mai renumiți designeri.

1.    Blaturile negre – pentru un look curat și sofisticat optează pentru blaturi de bucătărie negre  care sunt și destul de elegante.

2.    Rafturi deschise – nu-ți mai ascunde lucrurile în dulapuri. Designerii recomandă amenajarea vaselor, oalelor, tigăilor, uleiurilor și celorlalte obiecte la vedere, pe rafturi deschise.

3.    Culori închise - Negrul, albastrul închis, verde și roșul sunt cele mai populare culori pentru bucătărie în 2015. Designerii de interior îți recomandă să le folosești doar pentru a da un accent pe un perete.

4.    Materiale fine - Materialele din care vor fi realizate piesele de mobilier vor trebui să fie plăcute la vedere şi atingere și cât mai fine.

5.    Electrocasnicele încorporate și ascunse - Conceptul nu este unul nou, însă va prinde din ce în ce mai bine loc în bucătăriile  fiecăruia, întrucît conferă bucătăriei mai mult spațiu și aerisire. Practic, electrocasnicele ascunse nu sunt alteva decît aparate încorporate în mobilier, iar latura lor vizibilă are același finisaj precum cel al mobilierului.

Pentru o amenajare în tendințe a bucătăriei nu ezita să apelezi la designerii noștri, care vor veni cu cele mai ingenioase idei.

Read 1792 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail