Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Obiecte și idei inovative pentru organizarea locuinței

Rate this item
(1 Vote)

Ordonarea și amenajarea casei joacă un rol important în aspectul și funcționalitatea interiorului. Anume mobilierul în cea mai mare parte răspunde de ordonare, dar există și acele mici piese și accesorii care pot schimba cu totul aspectul unei camera și starea noastră de spirit. Aveți nevoie doar de puțină răbdare și de un bun gust.

În continuare echipa noastră a hotărît să vă ofere cîteva idei interesante pe care cu success le puteți încadra în interiorul locuinței dvs.

-    Folosiți micile obicte în mod inovativ. Spre exemplu puteți folosi un cuier original atît în hol pentru haine, umbrelă, cît și în baie pentru halate și prosoape sau în bucătărie pentru tacîmuri etc.

-    Gîndiți sezonier. Vara la sigur numai aveți nevoie de pulovere și fulare groase, astfel încercați să afișați în dulap doar lucrurile și hainle necesare pentru timpul apropiat, cele care nu sunt de sezon depozitațile într-un colț al dulapului astfel încît să nu vă încurce.

-    Păstrați ordinea în baie. În baie se găsesc o sumedenie du lucruri mici care trebuie mereu ordonate: elastice de păr, dischete demachiante, agrafe, perii de păr etc. Toate acestea spre exemplu pot să fie foarte bine ținute sub control într-un set de 3-6 coșulete cu capac, arătos și rezistent la umezeală.

-    Organizați bijuteriile eficient. Folosiți un suport transparent pentru bijuterii ce vă va permite să le vedeți rapid și să alegeți ceea ce vă trebuiește la moment. Aceste suporturi sunt foarte funcționale și comode.

-    Lasați blatul din bucătărie mereu gol. Folosiți coșulețe decorative pentru a depozita tot necesarul. Nu aglomerați blatul cu obiecte sau recipiente de bucătărie


Sperăm ca sfaturile noastre să vă ajute să păstrați ordinea în locuințe.

Read 3297 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail