Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Amenajarea bucătăriei în stil italian

Rate this item
(1 Vote)

Pentru aţi crea o bucătărie în stil italian,care te poate bucura atît pe tine cît şi pe toţi membrii familiei nu ai nevoie de multă bătaie de cap, află care sunt cele mai de bază elemente a acestui stil şi începe lucrul. Bucătăria propriu zisă în stil italian este bucătăria în stil tradiţional, aceasta bazîndu-se în special pe elemente naturale şi pe influenţe ale stilului rustic. 

Acest stil este simplu şi este singurul stil care acceptă imperfecţiunea. Pentru bucătărie se mai acceptă pe lîngă mobilierul de bază şi accesorii tipice bucătăriei. Culorile de bază a acestui stil sunt albastrul marin sau cel care duce cu gîndul la culoarea cerului şi verdele ierbii. La fel se mai adaugă pete calde de roşu, galben sau oranj pentru a înviora încăperea. Pentru decor se folosesc lavandele, florile care îţi va aduce prospeţime în încăpere. Mobila potrivită a acestui stil este cea veche sau dacă nu, caută mobilă nouă care să fie patinată.

Alege mese lungi şi masive care să adune în jurul lor întreaga familie. Ca accesorii alege obiecte din alamă, aramă, argilă sau teracotă, de-asemenea, poţi folosi coşuri din nuiele împletite ce reprezintă un alt element al stilului rustic. Poţi agăţa pe perete boluri cu masline sau elemente care să vorbiască despre familia ta, facînd un spaţiu primitor şi călduros.

Read 4058 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail