Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

5 mituri despre design în care nu trebui să crezi

Rate this item
(0 votes)

Mituri gresite design

Înainte de a decora sau reamenaja locuința, fiecare dintre noi este în căutarea unor consultații, a unor reguli ce țin de modul în care ar trebui să fie designul și stilul casei noastre, cît și a greșelilor ce trebuie evitate. Însă, printre toate aceste sfaturi și idei, deseori poți întîlni și cîteva mituri care te vor abate de la adevăr sau te vor descuraja. Pentru a evita acest lucru, îți prezentăm cîteva mituri de decorare pe care ar fi de dorit să le ocolim.

 Tavanul trebuie să fie numaidecît alb

O eroare ce abate aproape orice persoană din crearea interiorului de vis este implimentarea ideii că tavanul trebuie să fie numaidecît alb. Relitatea este că în ziua de astăzi, fiecare dintre noi poate beneficia de un design diferit al tavanului. Acesta poate fi creat din lemn, poate avea o culoare diferită decît cea albă sau chiar diverse decorațiuni sau chiar poate fi confecționat din sticlă.

Tavan diferit

Nu trebuie să combini mai mult de 2 stiluri

Faptul că o încăpere nu poate fi decorată prin combinarea a mai multor stiluri este mai mult o recomandare pentru persoanele ce își doresc să asorteze mai multe stiluri ce nu sunt legate deloc între ele, decît un mit.

Dacă îți dorești să îmbini mai multe stiluri, ai grijă ca acestea să fie cîtuși de puțin asemănătoare între ele, iar dacă nu găsești ideile potrivite, optează fie pentru consultarea unui specialist, fie pentru crearea unui stil propriu, adică implimentarea propriilor idei și dorințe pentru aspectul locuinței tale.

Combinare mai multe stiluri

Încăperile mici nu permit utilizarea mobilei de dimensiuni mari

Realitatea este că utilizarea mobilierul de dimeniuni mari într-un spațiu mic nu este interzisă, atîta timp cît aceste piese de mobilier sunt aranjate într-un mod organizat și corect. Deci, dacă ai o cameră mică, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la dulapuri pe întregul perete, la biblioteca personală sau la canapelele sau paturile de dimensiuni mai mari. Unicul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi cu grijă piesele de mobilier de care ai nevoie, dimensiunile acestora în funcție de rolul ce le îndeplinește și de necesitățile de care ai nevoie.

Adică, dacă în dormitor îți dorești un pat King Size, poți opta pentru micșorarea dimensiunilor noptierelor sau pentru eliminarea comodelor, în cazul în care ai deja spațiu suficient de stocare sau pentru implimentarea unor locuri ingenioase de depozitare, cum ar fi cel de sub pat.

mobilier dimensiuni mari

 Obiectele ce reprezintă o tendință trebuie să fie obiecte mici ce sunt ușor înlocuibile

Ideea că obiectele ce sunt la modă trebuie să fie încorporate în lucruri mici și ușor înlocuibile este un fals. Dacă te numeri printre persoanele ce preferă să fie în rînd cu ultimele tendințe, optează pentru acele tendințe ce vor fi actuale mai mulți ani la rînd, deoarece anume acestea vor reveni mereu la modă. Astfel, poți alege să utilizezi chiar și lucruri scumpe sau piese de mobilier, fără a fi nevoit să le schimbi în fiecare an.

Obiecte in tendinta

Obiectele de artă trebuie să se afle mereu la nivelul ochilor

Adevărul este că obiectele de artă pot fi amplasate în orice loc sau colțișor din casă la dorință. Nu este numaidecît ca acestea să ocupe un loc ce atrage imediata atenție. Este mult mai interesant și deosebit atunci cînd un anumit lucru este poziționat într-un parte ascunsă a locuinței tale. În acest mod, vei crea un moment de surpriză pentru oaspeții tăi, iar aceștia vor avea interesul de a analiza mult mai mult modul de decorare a casei tale în scopul descoperirei mult mai multor lucruri ce le va bucura frumusețea ochilor.

Amplasare decoratiuni

Read 1773 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail