Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

 

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

 
 

Cum alegi corpurile de iluminat în funcție de cameră?

Rate this item
(1 Vote)

Ca și alte decorațiuni de interior corpurile de iluminat au diferite forme, dimensiuni, culori și moduri de aprindere. În locuință noi avem nevoie de iluminat eficient atît natural cît și artificial. Alegerea unui sau altui corp de iluminat va depinde foarte mult de stilul de amenajare și încăperea propriu-zisă. Iată cîteva idei despre cum să alegi corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare cameră.

Spre exemplu în bucătărie ai nevoie de lumină dublă, puternică dar neobositoare. Vei avea nevoie de o sursă de lumină principală pe care o vei folosi cînd vei servi masa și o sursă de lumină redirecționată către zona de lucru. Pentru aceasta puteți folosi lustrele joase.

  • În baie de obicei se recomandă iluminatul prin spoturi atîrnate de-asupra oglinzii. Oglinda fiind zona principală din baie unde ai nevoie de lumină puternică pentru ingienă.
  • În dormitor atmosfera trebuie să fie una intimă. Puți opta pentru corpuri de iluminat unde vei putea regla puterea luminii în dependență de starea ta de spirit. Sau puți opta pentru diferite corpuri de iluminat cu putere de iluminare diferită.
  • Livingul necesită să fie decorat cu diferite surse de lumină: spoturi iluminoase deasupra canapelei, veioze pentru lectură, și sursa de lumină principală o lustră mare pentru momentele în care ai oaspeți.

Dacă locuiești la casă nu uita nici de iluminatul de la intrare de farul de veghe şi de lanterna care trebuie întotdeauna pregătită pentru nopțile întunecate și fără lună.

DesignInterior.md vă stă la dispoziție cu  noi idei de iluminat pentru orice încăpere.

Read 1837 times
 

Design Utile

Idei de depozitare a cărților în biblioteca din locuință

Chiar dacă internetul ne oferă noi oportunități, cărțile tipărite vor rămâne mereu o metod...

More detail
9 scaune sunt suficiente pentru o familie de patru persoane

Chiar daca in casa sunteti patru persoane, este recomandat ca numarul de scaune sa fie mai mare si t...

More detail
Cum alegem parchetul, și ce ascund comercianții atunci cind mergem la cumpărături

În acest articol v-om discuta despre cum să alegem parchetul pentru locuință, și ce ascund come...

More detail