Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

CONCURS: Fii designerul casei tale împreună cu Uni-Consulting Grup

CONCURS: Fii designerul casei tale împreună cu Uni-Consulting GrupÎn ultimii 5 ani, compania Uni-Consulting Grup cunoscută peste hotare ca Design Interior Moldova (www.InteriorDesign.md)  s-a dezvoltat continuu devenind una dintre companiile de top de design din Moldova. Uni-Consulting își personalizează serviciile în funcție de preferințele clienților.

Echipa este formată din tineri profesionişti, cu o vastă experienţă în domeniu atât în țară cât și peste hotare. Uni-Consulting Grup a reprezentat cu mândrie țara noastră, oferind servicii de design în metropole ca New York, Miami, Paris, Hong Kong etc.

Uni-Consulting Grup a adus tehnologia 3D Rendering în Moldova, a promovat talente artistice autohtone și a pus în valoare arta frumosului în conceptele 3D de interior.

De marți, 17 septembrie, vă  invitam să participați la concursul organizat de Uni-Consulting Grup. Timp de o lună plasează pe pagina de Facebook, www.facebook.com/designmoldova o fotografie cu locuința ta, însoțită de câteva comentarii și idei pe design pe care ai dori să le realizezi în locuința ta. 

Fotografia care va aduna cele mai multe like-uri, va câştiga  un proiect de design interior 3D – GRATIS proiectat de Uni-Consulting Grup!

Pentru a te înscrie la concurs, accesează linkul: https://www.facebook.com/designmoldova

  • Fotografiile care particpă în concurs pot fi realizate cu telefonul mobil sau aparat foto (cu condiția să fie de  calitate bună însoțită de comentarii relevante)