Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Cum amenajăm mobila în locuință

AMENAJARE MOBILIERAtunci cînd vine vorba despre decorarea locuinței, recunoaștem că elementul cel mai central îl constituie mobilierul. Modul în care este decorată și amenajată locuința noastră ne reflectă, din această cauza echipa noastră vine cu cîteva sfaturi de amenajare cît mai eficientă a mobilierului.

  • Mobila pentru Living

livingLivingul este spațiul unde adesea ne refugiem de lumea exterioară. Mobilierul din living trebuie să ne caracterizeze stilul de viață și să reflecte armonia și funcționalitatia. În living se pot înbina cu success vechiul cu modernul, pot fi utilizte culori cît mai diverse pentru dulapuri și mobilierul modular.

  • Mobila de Bucătărie

MOBILA DE BUCATARIEMobila de bucătărie în ultimii ani a cîștigat un rol central în locuințe, astfel bucătăria trebuie să fie practică, funcțională, iar aplicarea principiului spațiilor deschise a dus la crearea bucătăriei tip open space în spațiul comun cu cel al livingului. Bucătăriile moderne sunt create în genere din module de dulpapuri, cu fonturi mate sau lucioase în culori cît mai îndrăznețe dar în combinație cu restul designului bucătăriei. Cel mai des în bucătării se folosesc dulapuri cu fronturi din MDF, lemn sau sticlă securizată.

  • Mobila pentru Baie

MOBILA BAIEEste spațiul intim din locuință. Astăzi nu mai este considerată ca o anexă utilitară simplă, mai degrabă baia este o zonă de relaxare, concepută și mobilată după principii practice și estice, fiind amenajată în concordanță cu cerințele și preferințele specifice grupelor diferite de vîrstă cu lavoar, cadă, cabină de duș etc. Dacă baia are dimensiuni mici atunci baia poate fi mobilată cu un dulap mic sub lavoar, și un dulăpior mic pentru cele mai importante produse ingienice. Iar în cazul băilor cu spațiu generos sunt potrivite dulăpuri mai mari, chiar și dulapuri pentru halaturi și prosoape.

Micul mobilier, care îndeplinește funcțiile utile și importante – de ex. măsuța de cafea, comoda sau noptiera au devenit parte din modul în care decorăm apartamentul. Astăzi specialiștii recomandă renunțarea la mobila voluminoasă, spațiile care în trecut erau umplute peste măsură cu mobilă, acum sunt înlocuite cu succes de acest mobilier în stil minimalist, acesta devenind adevărată bijuterie a locuințelor noastre.

Pentru mai multe detalii referitor la amenajarea mobilierul în interiorul casei dumneavoastră, nu ezitați să contactați echipa de designeri dela DIM ”DESIGN INTERIOR MOLDOVA”!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.