Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Decor interior de toamnă feminin vs. masculin

Iată-ne în plină toamnă, seri mai lungi și zile mai scurte și mai reci, ceea ce ne face să petrecem o perioadă mai mare de timp acasă. Odată cu sosirea toamnei trebuie să ne gîndim și la o schimbare de decor. Cu puțină imaginație poți crea un interior plăcut, cu o atmosferă călduță și relaxantă. În continuare îți propunem cîteva sfaturi care sperăm să te ajute, decor feminin vs. decor masculin.

Decor feminin
Nu te orienta la culori sumbre precum gri și maro, poți cu succes să încadrezi în deocr culori vesele precum alb, orange, galben, crem etc. Apelează la cuverturi și așternutui moi, pufoase și plăcute la atingere, deasemenea nu uita să împrăștii prin casă cît mai multe pernuțe decorative. Nu uita  nici de lumînări parfumate și de obiecte de accent cu care să inviorezi mai mult întreaga atmosferă.

Decor masculin
Pentru un decor masculin culorile jucăușe nu sunt cele mai potrivite, aici își pot găsi loc nuanțe precum albastru, verde inchis, gri etc. În ceea ce privește nota melancolică, o poți obține cu ajutorul finisajelor cît mai naturale, al obiectelor din lemn  sau al unui șemineu, lîngă care poți amplasa un fotoliu ce te caracterizează.

DIM vă urează o toamnă bogată și frumoasă!