Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Cum să alegi parchetul pentru locuință?

Parchetul a devenit din ce în ce mai utilizat în designul interior, deoarece este rezistent în timp, oferă un aspect plăcut oricărei încăperi și cu aJutorul lui poți obține o atmosferă călduroasă și primitoare.
Insă, pentru a ajunge la rezultatul dorit, trebuie să știi să faci cea mai bună și potrivită alegere.

În continuare îți propunem spre atenție cîteva sfaturi care sperăm să-ți vină în ajutor.

  • Culoarea

Pe piață poți găsi o varitetate mare de culori și nuanțe de la cele mai deschise la cele mai închise, alegerea îți aparține, dar te sfătuim să folosești aceeași culoare și textură de parchet pentru întreaga locuința pentru a obține un aspect armonios și unitar.  • Design și finisaje

Parchetul poate fi găsit în două variante din lemn natural și din lemn sintetic adică laminat.  Acesta poate fi montat în mai multe moduri în dependență de stilul și design-ul dorit, spre exeplu:
-    În stil englezesc, plăcile de parchet sunt montate în sensul lungimii lor paralel cu pereții
-    În stil solzi de pești, plăcile sunt dispuse la 90 grade între ele, în așa fel încît capătul uneia să se unească cu latura mare a celeilalte.
-    În stil pătrat, fîșiile de parchet se dispun astfel încît să formeze pătrate.


Rezistență
Cel mai rezitent parchet este cel din stejar care este recomandat în special pentru încăperile cele mai tranzitate, iar pentru cele unde circulația este mai mică, precum dormitoarele, poți opta pentru un parchet laminat. În bucătărie îți recomandăm să alegi un parchet mai gros de peste 8 mm, sau în genere să optezi pentru gresie.

  • Producător

Pe piață vei întîlni o sumedenie de producători și distribuitori, analizează prețurile și calitatea după care fă alegerea.

DIM vă urează o alegere perfectă!