Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Noutati in lumea designului

Care sunt avantajele serviciilor de design interior?

Daca vrei sa scapi de grija, probleme, pierderi mari de timp si bani atunci cind iti amenajezi locuinta te sfatuim sa optezi pentru o companie ce presteaza servicii de design interior. O locuinta amenajata de un designer profesionist a devenit o tendinta, mai ales printre pasionatii de frumos si functionalitate.

Lucrul facut de un designer intr-o locuinta se vede inca de la intrare unde fiecare detaliu si element de interior este bine definit in spatiu.

Serviciile de design interior garanteaza cel putin 4 mari avantaje: timp cistigat, economii, functionalitate si estetica.

Casa ta isi ia imaginea la care tu ai visat, asigurind confort si in acelas timp corespunde necesitatilor intregii familii zi de zi.

Iata ce face un designer:

  • Un designer de interior isi analizeaza cu atentie clientul, stilul de viata, cit si nevoile acestuia.
  • Un designer formuleaza conceptele preliminare de proiectare (vizualizarea 3D) ce sunt adecvate estetic si functional.
  • Un designer pregateste simulari si materiale de prezentare si proiecte de executie ( schite tehnice) detaliate.
  • Calitatea lucrarii va fi una superioara, de la materiale pina la alegerea stilului, iar tu te vei bucura de posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni.

Serviciile de design interior se potrivesc pentru fiecare, dar mai ales pentru cei care vor sa-si decoreze propria locuinta cu bun gust, care vor sa aiba parte de functionalitate, confort si relaxare.