Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

10 Întrebări cu DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA

Idea acestui articol a parvenit de la solicitările clienților noștri atit pe rețelele de socializare, cît și la sediul oficiului nostru, care ne adresează o serie de întrebări și sunt cointeresați de activitatea noastră.

Echipa DIM apreciază devotamentul DVS și vă mulțumește pentru întrebările adresate și timpul dedicat.

DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA este pe piața Republicii Moldova din anul 2004, cu o experiență de lucru mai mult de 12 ani, o echipă profesionistă de designeri și un portofoliu larg de proiecte care includ atît proiecte de design interior, cît și exterior (landșaft) care au fost realizate pentru clienți din Republicii Moldova, cît și peste hotarele acesteia.

Client: Prin ce vă deosebiți de Companiile care au același gen de activitate?

DiM: Probabil cuvintele cheie ca răspuns la această întreabre sunt diversitatea și unicitatea. Echipa DiM tratează fiecare proiect ca fiind o situație unică și de fiecare dată oferim soluții noi și inovative, de aceea și portofoliul nostru este divers și pe placul clienților noștri.

Client: Care este proiectul pe care-l considerați ca fiind cel mare?

DiM: Nu știu dacă este corect să spunem că unele proiecte sunt mai mari și altele mai mici, fiindcă echipa noastră de designeri învestește nu doar timp, creativitate, dar și suflet în fiecare proiect, indiferent de mărimea lui. Însă, cu siguranță ne putem mîndri cu proiectul realizat în parteneriat cu diferite companii de construcții de blocuri locative din țară, Unversități, Hotele, Consilii raionale, cît și proiectele realizate peste hotare ca SUA, Franța, Suiedia, Italia etc.

Client: DiM presupe doar design interior?

DiM: DiM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA înclude o gamă largă de servicii și anume:

  • Servicii 2D, de Design Interior
  • Proiectare interioară 3D
  • Design Rezedențial și Comercial
  • Design exterior (Landscape)

Client: Ce etapă a designului vă place cel mai mult?

DiM: Ne place cel mai mult începutul unui proiect de design, fiindcă anume la această etapă conlucrăm direct cu clientul nostru, aflăm care-i istoria din spatele cortinei și anume a unei locații noi cu o semnificație aparte pentru clientul nostru. Anume în acest moment se nasc idei noi și incendiare despre felul în care poate să fie prezentat acest proiect.

La fel, încă o caracteristică ce definește DiM este faptul că noi oferim vizualizarea unui proiect in cîteva variante, pentru a face o comparație și a alege anume acel proiect care se potrivește cel mai bine cu personalitatea clientului. Cu siguranță, cea mai mare satisfacție este finalul proiectului și aplicarea lui în practică.

Client: Ce tehnologii moderne folosiți la realizarea proiectelor DIM?

DiM: Noi ne străduim să fim mereu în pas cu noile tehnologii. La moment lucrăm cu AutoCad, 3ds MA, Photoshop CC etc.

Client: Ne puteți crea un design după bugetul pe care-l deținem?

DiM: Avem clienți care au un buget limitat și cerința lor este de a vedea proiectul finisat cu tot cu decor încadrată în suma pe care ei o dispun. DiM este întotdeauna dispus să găsească soluții optime pentru orice clienți.

Noi ne adaptăm cerințelor clienților noștri și creăm un design după buzunarul fiecărui client. Și de multe ori clienții economisesc bani adresîndu-se la noi, fiindcă noi avem parteneri cu care conlucrăm și le putem oferi prețuri convenabile la produsele care sunt necesare de a fi procurate.

Client: Putem apela la serviciile DiM și pentru o cameră sau doar pentru un apartament?

DiM: Cu siguranță, noi suntem gata să lucrăm cu fiecare client în parte indiferent dacă este vorba despre design-ul unei odăi sau a unei case mari. Pentru noi orice client contează.

Client: De ce să alegem o Companie de Design versus o persoană fizică (designer)?

DiM: Avem foarte mulți clienți care se adresează la Compania noastră după ce au apelat la persoane fizice pentru crearea unui design interior care nu a fost finisat nici după cîțiva ani. Acest fapt se întîmplă datorită faptului că o Companie oferă garanții care sunt stipulate într-un contract încheiat cu clientul care stipulează exact termenii contractului, suma care trebuie să fie achitată, precum și alte garanții care sunt în interesul clientului.

Client: Care este durata unui proiect de design de interior?

DiM: În momentul încheierii contractului stipulăm expres și termenul cînd trebuie să prezentăm design-ul proiectului. Durata unui proiect este de 10 zile lucrătoare. Pentru noi este foarte important să prezentăm proiectul în termenii prestabiliți, fiindcă noi dorim ca clientul nostru să aibă încredere în serviciile DIM.

Client: Unde putem să stabilim o întîlnire cu designerii DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA, pentru o duscuție referitor la o potențială colaborare?

DiM: Vă așteptăm mereu la SHOWROOMUL din str. Florării 4, iar după aceasta să mergem la spațiul dumneavoastră pentru a face măsurătorile.

Vă mulțumim că sunteți cu noi, DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA


Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.