Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Greseli de evitat la montarea podelelor in baie

Rate this item
(0 votes)

Pardoseala sau podeaua din baie este foarte importantă în ceea ce priveşte confortul dvs. şi buna dispoziţie pe parcursul întregii zile, pentru că anume baia este prima încăpere unde mergeţi de dimineaţă.

Atunci cînd montaţi podeaua în baie ar trebui să fiţi atenţi şi să evitaţi următoarele greşeli:
1.    Alegerea materialelor în special al adezivului potrivit. Trebuie să procuraţi ,materiale şi adeziv rezistent la umezeală şi apă.
2.    Procurarea unui număr neexact de plăci ceramice. Cel mai bine este să cumpăraţi un număr mai mare de bucăţi de cît credeţi că aveţi nevoie. Cumpăraţi cu 10-20% mai multe bucăţi de podea, deoarecere în timpul montării se pot sparge cîteva plăci.
3.    Pregătirea suprafeţei în grabă.  Suprafaţa pentru montarea podelii trebuieşte curăţată bine. Deoarece poate apărea riscul ca plăcile să nu fie montate corect.
4.    Aplicarea adezivului în plus pentru colţuri. Nu adăugaţi la colţuri surplus de adeziv riscaţi ca după uscare podeaua să crape.
5.    Finisarea rapidă. După montarea pardoselii lăsaţi cel puţin 24 de ore să se usuce bine.
6.    Finisarea incorectă. Ştergeţi preventiv surplusul de adeziv pentru ca la final să nu fie prea greu.

Baia reprezintă un spaţiu important al locuinţei astfel o montare corectă a podelii vă va bucura atît pe dvs. cît şi pe întreaga familie.

Read 350 times