Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Modalitati de intretinere a tamplariei casei

Rate this item
(0 votes)

Tâmplăria casei dvs, uşile, ferestrele indiferent de material necesită o întreţinere, pentru că de altfel durata de viaţă a lor va fi mult mai mică. Este bine de ştiut că tâmplăriile se intreţin luînd în calcul tipul de material. Iată cele mai des întîlnite tâmplării şi cîteva sfaturi de întreţinere:

-    Tâmplărie din lemn natural – se curăţă cu apă şi săpun cu ajutorul unei perii sau cîrpe curate. Aveţi grijă, pentru ca apa să nu pătrundă în lemn, clătiţi rapid şi ştergeţi.
-    Tâmplărie din lemn ceruit – pentru curăţirea lemnului cerut în comerţ puteţi găsi o mulţime de produse speciale.
-    Tâmplarie din lemn lăcuit – folosiţi produsele speciale pentru suprafeţele lăcuite apoi clătiţi cu apă rece, după care ştergeţi cu o cîrpă care absoarbe bine apa.
-    Tâmplăria din PVC – se poate curăţi atît cu produse din comerţ cît şi cu apă şi săpun. Nu folosiţi produse care conţin clor, acetonă sau adezive. De asemenea, accesoriile cu care sunt prevăzute ferestrele de acest tip - plasele de tînţari, de exemplu, se demontează şi se curăţă în mod regulat.
-    Tâmplărie din aluminiu – acest tip de tamplarie necesită o îngrijire mai uşoară. Întreţinerea ferestrelor din aluminiu se va face prin ştergere cu un burete înmuiat în apă şi săpun.

În cazul în care totuşi tâmplăria ferestrelor, uşilor au avut de suferit nu ezitaţi să ne contactaţi, iar echipa noastră de meşteri şi specialişti vor rezolva problema.

Read 383 times