Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Cum sa vopsim podeaua din beton sau lemn?

Rate this item
(0 votes)

Podeaua sau pardoseala cu timpul îşi pierde din frumuseţea şi aspectul său nou. Pentru a menţine frumuseţea podelei cît şi pentru ai schimba aspectul nu este nevoie decît să alegi o vopsea potrivită pardoselei. Cu ajutorul vopselei puteţi schimba aspectul atît unei podele din lemn cît şi din beton.

Pentru a vopsi podeaua din beton este necesar ca să curăţiţi suprafaţa bine de praf şi murdărie. După care puteţi începe vopsirea. Dacă aveţi frica de a nu murdări de vopsea pereţii, puteţi aplica pe marginea acestuia o bandă adezivă, pe care să o scoateţi după ce aţi finisat cu vopsirea. Aveţi grijă alegeţi o vopsea specială pentru pardoseli din beton rezistentă la devieri de temperatură. Pentru uşurarea lucrului folosiţi o pensulă pentru realizarea vopsirii, iar pentru restul zonei folosiţi un trafalet (rol). Pentru a obţine rezultatul dorit vopsiţi pardoseala în cîteva straturi.

La fel se procedează şi cu podeaua din lemn. Dacă vă nemulţumeşte lemnul podelei şi nu aveţi suficienţi bani pentru restabilirea acestuia, îi puteţi schimba culoarea cu ajutorul vopselelor speciale. Pentru a obţine o pardosea cu un aspect proaspăt peste vopsea aplicaţi un strat de lac protector. Poţi obţine o vopsea albă, neagră sau în nuanţele lemnului.

Vopselele speciale pentru podele au proprietăţi deosebite, iar după uscare formează o peliculă lucioasă şi elastică, rezistenta la razele ultraviolete şi la uzura mecanică.

Read 554 times