Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

5 Tendinţe fierbinţi în Design - 2013

În fiecare an suntemn nerăbdători să descoperim tendinţele în design. Acest lucru ne ajută să fim în pas cu tot ceea ce-I modern, rafinat şi la modă, dar nu în ultimul rînd pentru a putea aplica aceste tendinţe în locuinţa noastră. Acest an ne aduce tematici noi care ne orientează spre culori aprinse, ţesături clasice, design elegant şi florat.

1.    Tendinţa design-ului cu o reliefare pe artă va fi dominant in anul 2013. Se va pune accent pe un spaţiu deschis şi luminos, mobilă din lemn, tablouri şi flori care vor oferi o ambianţă de design de interior mereu la modă.


2.    Ţesăturile vor avea o semnificaţie deosebită în décor. În acest an vor fi în vizor mai mult ţesăturile care la palpaţie oferă fineţe, rafinament şi delicateţe, şi redau o atmosferă caldă locuinţei.


3.    O tendinţă în dezvoltare de ceva timp, dar care va ajunge la apogeu anul acesta este folosirea dungilor în design-ul interior care oferă camerei un efect de durabilitate, eleganţă şi infinit.


4.    Design-ul cu modele florale rămîne a fi în trend din anul 2012. Acest design poate schimba semnificativ decorul locuinţei aferindu-i prospeţime şi un peisaj nou întregii locuinţe.


5.    Culoarea anului 2013 este culoarea verde, astfel în design-ul interior se vor folosi nuanţe de verde, în special în salon pentru a reda întregii locuinţe un efect de lumină, prospeţime şi armonie.


Pentru a afla mai multe noutati din lumea designului, nu ezitati sa ne urmariti pe pagina noastra de facebook