Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

6 motive DE CE să optezi pentru o Companie de Design

În viață există lucruri la care ne pricepem fără a cunoaște explicația acestui fenomen. Aceste lucruri vin de la sine și le savurăm pe parcursul vieții ca activități care ne redau plăcerea. De regulă aceste activități reprezintă un hobby ca, pictura, decorarea, gătitul, baschetul, dansurile etc.
Cînd vine vorba despre design-ul de interior, acesta nu mai poate servi drept un simplu hobby. Aici, se necesită ani de studii și experiență pentru a obține rezultate, si în momentul când devii un designer profesionist, încerci să te dedici în totalitate artei, să satisfaci dorinţele clienţilor, şi să realizezi proiecte cu adevarat exclusiviste şi apropiate de sufletul fiecăruia.

Te simți împlinit în calitate de designer atunci cînd ești sigur că creaţiile echipei cu care ai lucrat vor fi savurate timp de ani buni de către clienți.
Lucrul într-o echipă de designeri necesită creativitate și imaginație. O echipă de designeri profesionişti trebuie să posede așa calități ca comunicarea eficientă, inventivitatea, originalitatea, dar cel mai important este că ei trebuie ştie să combine design-ul interiorului cu bugetul preconizat pentru renovare. Echipa de designeri trebuie să reflecte stilul de viață care vă caracterizează, precum și să vă ajute să alegeți accesoriile care vă reprezintă interesele.
Indiferent de cerințele pe care le aveți, fie că doriţi design-ul unei singure camere sau a întregii locuințe, trebuie să cunoaşteți ce beneficii puteţi obţine în urma contractării unei companii profesioniste de design.

1. Economisiţi bani
Mitul precum că compania de design este contractată doar de persoane bogate și faimoase rămîne în trecut, fiindcă nu mai este actual. În realitate contractînd compania de design economisiți timp, bani și vă lipsiţi de durerile de cap. În momentul în care doriți să faceți un proiect de design singuri, ați putea omite multe lucruri esențiale pe care nu le-ar omite o echipă profesionistă de designeri, mai mult de atît, ați putea efectua multe greşeli, recuperarea cărora vor necesitata mai multe finanțe, precum și mult mai mult timp.

2.  Muncă profesionistă
Planul de design interior este schițat de o companie de design profesionistă care vă poate oferi mai mult decît o idee pentru spațiul pe care doriți sa-l amenajați.

Proiectul de design va include stiluri combinate de design care vă reprezintă modul de viață.

3. Spațiul văzut prin prisma ochilor unei echipe de designeri
Echipa de designeri din cadrul unei companii pot să vă propună în cîteva clipe mai mult decît un scenariu pentru design-ul dorit.

Ei pot depista cu ușurință imperfecțiunile unui spațiu și soluțiile pentru un design care va reprezenta perfecţiunea.


4. Planificare
Contractînd compania de design aveți posibilitatea de a planifica din timp acțiunile legate de design-ul casei.

Acest moment este esențial, deoarece cunoscînd bugetul de care veți avea nevoie veți putea să vă planificați mai ușor acțiunile ulterioare, ca cumpărarea accesoriilor şi obiectelor de interior.


5. Unicitate
Compania de design are posibilitatea de a crea ceva nou, original și unic pentru locuința dumneavoastră. Cu siguranță fiecare din noi își dorește o locuință cu un design interior și exterior unic, iar compania de design poate să vă satisfacă această dorință.

Lucrul unei echipe profesionale este mai productivă și mai eficientă, decît aceea a unui singur designer.

6. Reduceri la parteneri
De obicei, companiile de design conlucrează cu multe alte companii partenere care v-ar putea fi de folos în furnizarea produselor şi serviciilor necesare la etapa de renovare a locuinţei, şi a etapei de mobilare a acesteia.

Avînd recomandarea altor companii sigure în furnizarea serviciilor de care aveți nevoie puteți să economisiți timp, bani și dureri de cap.


Uni-Consulting Grup dispune de o echipă profesionistă de designeri care vă poate îndeplini orice dorință cînd vine vorba despre design-ul unei locuințe, oficiului, ori oricărui alt spaţiu ce necesită decorat.

Cu Design Interior Moldova, decorarea casei devine o plăcere!