Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Amenajări interioare ecologice. Mit ori Realitate?

Ai crezut vre-o dată că va veni vremea cînd vei amenaja locuinţa cu obiecte de decor şi materiale de construcţie ecologice? Uite că ultimile tendinţe în design pe plan internaţional, remarcă acest lucru. Studiile tehnico-ştiinţifice arată că în produsele pentru amenajările interioare trebuie neapărat să persiste materiale ecologice pentru a ne îmbunătăţi condiţiile de trai. Dacă acest lucru nu este posibil integral, putem remarca faptul că puteţi combina materialele tradiţionale cu cele ecologice pentru a crea un spaţiu de interior sănătos.

Echipa de designeri de la Uni-Consulting Grup, recomandă materialele ecologice de a fi utilizate în decoraţiunele de interior, şi vă prezintă careva produse ecologice ale caror utilizare este real implementabilă pentru orice spatiu de interior chiar şi în Republica Moldova. 

Pardoseaua ecologică din plută.

Pardoseaua din plută are o mulţime de avantaje, prin faptul că: este un material ecologic, este durabilă, este uşor de întreţinut, asigură izolare atît termică cît şi fonică, este ieftină şi este mult mai confortabilă decît pardoseaua din gresie sau ceramică.

În plus, pluta este rezistentă la foc şi este un material perfect pentru cei alergici, deoarece elimenă bacteriile şi mucegaiul. Pentru cei care se întreabă cît este de rezistentă această pardosea din plută, designerii noştri ii asigură ca pe piaţă există o varietate de produse de tratare specială a acestui material, care îi asigură o durabilitate maximă.

Blaturile ecologice de bucătărie din bambus.

Bambusul este o alternativă destul de benefică în amenajările interioare, deoarice este un material uşor dar şi rezistent. Poate oferi interiorului mai multă eleganţă, rafinament şi nu în ultimul rînd - ecologie. Designerii noştri recomandă aceste blaturi ecologice de a fi folosite în camera de bucătărie dar şi ca elemente în camera copiilor.

Iluminatul cu LED-uri ECO

LED-urile ECO, sunt mai mult econome decît becurile electrice clasice şi sunt în prezent foarte răspîndite. De-asemenea LED-urile ECO au o durată de viaţă mai mare şi sunt rezistente la vibraţii.

În plus la aceasta, sunt considerate ca unele din cele mai bune surse de lumină, deşi costă puţin mai scump decît becurile clasice, peste ceva timp vă veţi recupera cheltuielele.

Acestea dar şi alte materiale ecologice pot fi uşor introduse în amenajările interioare, cu scopul de a crea un interior ecologic, primitor şi nu în ultimul rînd confortabil şi estetic.

Designerii de interior de la INTERIOR DESIGN MOLDOVA, sunt mereu gata să vină cu soluţii optime pentru ca spaţiul dumneavoastră să arate aşa cum l-aţi visat vreodata!

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi!