Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Stiluri de Design Interior. Care-i stilul care te reprezintă?

Design-ul interior evoluează in timp fiindcă in fiecare an preferințele oamenilor se schimbă, apar elemente noi de decor, se modifică culorile în vogă, apar stiluri noi de design interior. În același timp stilurile noi apărute derivă din stilurile mai vechi.
Design-ul interior și stilul casei tale este ales pentru a fi savurat pentru o perioadă îndelungată. Din acest considerent trebuie să cunoaștem care-I stilul care ne reprezintă și care-I design-ul care ne va bucura ochiul in fiecare zi de-a lungul anilor.
Fiecare din design-urile pe care ne-am propus să vi le prezentăm reprezintă o anumită eră și fiecare în parte redau emoțiile pozitive, gust, rafinețe și eleganță. Să aflăm care-i stilul inedit ce vă reprezintă.

Shabby Chic

Shabby Chic este un stil de design interior care redă un aspect mai învechit mobilei și un stil de antichitatea întregii locuințe. De regulă, pereții sunt pictați accentuat, cu multe sloiuri ce dau senzația de uzanță de-a lungul anilor. Pereții sunt pictați în culoarea alb, la fel ca culori pastelate si modele florale. Podelele si tavanele sunt accentuate, iar accesoriile vintage. Stilul shabby chic se extinde și în design-ul exterior, cu aceleași principii de design și accesorii feminine. Cel mai des întîlnit este conceptul grădinii roz în stilul shabby shic.

Stilul Suedez

Vine din țările scandinave ca Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda. Ideea acestui design vine de la conceptual ca el trebuie să fie accesibil pentru fiecare persoană, nu doar pentru persoanele bogate. Acest stil reflectă maximalism, comoditate și funcționalitate. La fel, este bine cunoscut pentru o gamă largă de culori prezente în fiecare piesă de decor.

Stilul Contemporan

Dacă medităm asupra conceptului de design contemporan ne gîndim că acesta semnifică tot ceea ce-i la modă ”acum și aici”. Însă, daca ne analizăm mai profund la semnificația conceptului de design contemporan înțelegem că el reprezintă un stil aparte, care se diferențiază de stilul modern. Primul lucru care ne vine în gînd la auzul cuvintelor de design contemporan este fraza ” mai puțin este mai mult”, ceea ce semnifică că sunt folosite puține piese de decor lăsînd un spațiu mare și deschis. Design-ul contemporan oferă un  aspect simplu și moale locuinței și cuprinde piese de decor simple și unice.

Stilul Tradițional

Acest stil rămîne a fi cel mai des folosit în SUA, însă în ultima perioadă este des utilizat și în Europa. Acest stil se potrivește perfect pentru salon și reflectă o tradiție de neuitat pentru casa ta. Acest stil reprezintă simplitate, dar în același timp reflectă o atmosferă calmă, confortabilă și comodă.

Stilul Tuscan

Vine din Italia și redă culori naturale, un interior rustic și include elemente din lemn, pietre, apa și lumină. Mobila are un aspect ce relevă o atmosferă liniștitoare salutabilă pentru toți.

Stilul Asiatic

Își are influența din așa țări ca Tailanda, China, Coreea și alte țări din Est. Acest stil este legat de feng shui și tot ceea ce semnifică relaxare. La fel, reflect minimalism, lux, modă și eleganță. Culorile din decor sunt deschise și pastelate.

Dacă încă nu v-ati decis ce stil să alegeţi pentru casa dumneavoastră, atunci noi putem sa va consultam gratis, contactaţi-ne Acum Pentru detalii!