Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Camera copiilor – cum alegem nuanțele și stilul?

Design Camera Copii

La amenajarea camerei pentru copii trebuie să fim foarte atenți, deoarece absolut orice element din interiorul acestei camere trebuie să creeze o ambiantă plăcută pentru a le dezvolta sănătos imaginația.

Cind vă decideți să amenajați camera copilului dvs. în primul rînd alegeți culorile și nuanțele. Acestea în nici un caz nu trebuie să fie în tonuri închise, folosiți doar culori plăcute și calde. Pentru a trezi interesul copiilor sau pentru a le face viața mult mai interesantă zugrăviți pereții în desene cu personajele iubite din povești sau desene animate sau cu litere, cifre, note muzicale. În dependență de preferințele copiilor.
Camera și felul în care este decorată trebuie să inspire veselie. În cazul fetelor rozul și verdele deshis nu trebuie să lipsească, iar în cazul băieților albastrul deschis este cel mai preferat.


Înafară de culori și nuanțe un rol important îl joacă și mobilierul. Nu aglomerați camera cu multe piese de mobilier. Optați doar pentru ceea ce este necesar: pat, dulap și măsuță de lucru. Acestea la fel trebuie să fie în culori calde. Pentru mai mult efect puteți încleia pe mobilier diferite desene.
Dacă doriți să amenajați camera copiilor corect nu ezitați să apelați la un designer de interior.

Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionaliști şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

 

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.