Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

10 reguli pentru o amenajare de nota 10!

Dacă nu va-ţi hotărît încă să apelaţi la o firmă profesionistă pentru decorarea şi amenajarea locuinţei, noi venim în ajutor cu cîteva sfaturi care vor transforma casa dvs în una de mult visată, confortabilă cu un aspect estetic de invidiat.

  1. Atunci cînd mergeţi la cumpărături, fie că merge vorba de mobilier sau de obiecte decorative asiguraţi-vă că aveţi dimensiunile exacte ale camerei.
  2. Descoperiţi care este stilul de amenajare care vă caracterizează, priviţi emisiuni ce ţin de home&deco, răsfoiţi reviste de specialitate, navigaţi pe internet pentru a găsi informaţiile de care aveţi nevoie.
  3. Identificaţi şi alegeţi un punct de interes pentru fiecare cameră. Poate fi vorba de un şemineu, o piesă de mobilier un tablou etc. Odată ales punctul focal va fi mult mai uşor de evidenţiat.
  4. Procuraţi mai întîi obiectele mari, precum mobilierul, covorul, draperiile. Pentru a oferi continuitate spaţiului aveţi grijă ca aceste obiecte să fie în nuanţe şi stiluri apropiate. Pentru a oferi un aer picant locuinţei nu uitaţi de accesorii şi obiecte de decor.
  5. Asiguraţi-vă că mobilierul comandat sau procurat are dimensiunile necesare şi că vor putea fi armonizate. Gîndiţi-vă la funcţionalitatea camerei, spre exemplu dacă livingul va urma să fie şi o cameră de studiu, atunci la sigur vei avea nevoie de o minibibliotecă, rafturi şi lumină adecvată.
  6. Folosiţi elemente de decor care pot unifica spaţiul, precum pete şi accente roşii sau aşternuturi, pernuţe decorative cu motive africane.
  7. Puneţi în valoare orice obiect cu ajutorul unor contraste bine combinate.
  8. Atunci cînd încercaţi să menţineţi echilibrul vizual aveţi grijă, pentru că greutatea şi scara obiectelor joacă un rol foarte deosebit.
  9. Pentru încăperile în stil formal utilizaţi aranjamentele simetrice şi formele precise, păstraţi accentele şi asimetriile pentru ambianţele cu o destinaţie „casuală”.
  10. În final achiziţionaţi accesorii şi nu uitaţi că ele trebuie să sublinieze linia cromatică şi stilul amenajării.

Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionaliști şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

 

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.