Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Decorațiuni naturale de toamnă pentru locuință

Toamna este un anotimp ce ne inspira si ne aduce o mulțime de idei pentru decorațiunile interioare. Ca idei, putem lua combinațiile de culori precum maro, galben, portocaliu și roșu. Anume în această perioadă simțim că avem nevoie mai mult ca oricînd de căldură și confort în casă. Culorile tomnatice și elementele naturale de decor pot crea o atmosferă caldă și primitoare.

Obiectele de Decor naturale tomnatice pot fi procurate sau chiar executate de către dvs cu puțină imaginație.

Pentru început căutați prin dulapuri sau mansardă obiecte în culori tomnatice percum: vaze, cărți, platouri, coșuri, suporturi pentru lumînări.


Adunați materiale naturale din grădină sau parc: crengi, frunze, ghinzi, nuci, fructe, dovleci etc.

Combinațile și veți obține decorațiuni excepționale.

O decorațiune destul de potrivită ar fi combinațiile de frunze de floarea soarelui și spicele de grîu care poate fi utilizată la masa de sărbătoare.

La fel Echibanele, (Ikebana) au fost dar au și rămas obiecte decorative minunate potrivite atît pentru casele de la țară cît și pentru locuințele de la bloc.


De-asemenea în vaze puteți amplasa flori tomnatice uscate sau vii, în boluri puteți amplasa nuci, ghinzi și alte fructe uscate, bomboane etc.
Coșurile de nuiele pot fi folosite și ca elemente decorative, se întegrează perfect într-o amenajare rustică.

 

Umple-le cu frunze de toamnă, păstăi, nuci, ghinzi, dovleci și castane pentru un decor inedit.


Nu uitați de lumînările parfumate, răspîndițile prin toată casă. Acestea vor creea o atmosferă de poveste în fiecare seara cînd vor fi aprinse.

Lumina și mirosul pe care îl emană o lumînare parfumată te va ajuta să te eliberezi de stres relaxandu-te.


Cu puțină imaginație și răbdare decorațiunile naturale vă pot transforma locuința în una confortabilă, primitoare și călduroasă.

Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionaliști şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.