Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Noutati in lumea designului

Cautam cei mai buni designeri ca sa ii premiem!

Galeriile Noblesse organizeaza cea de a patra editie a concursului de design interior Insign Awards si prima editie adresata si specialistilor din Republica Moldova.

Inscrierile in competitie au inceput in luna octombrie si se vor incheia pe 31 ianuarie 2014, iar in concurs pot intra designeri  si arhitecti de renume, dar si studenti la facultati de profil sau specialisti aflati la inceput de drum.

Ca si in anii precedenti, proiectele inscrise in concursul Insign Awards vor fi impartite in doua categorii-Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, cu sectiunile Casa si HORECA/ Spatii Publice- iar inscrierile pot fi individuale sau pe echipe.

Creativitatea si talentul sunt singurele conditii obligatorii ale competitiei Insign Awards 2013. Astfel, orice designer de interior sau arhitect isi poate inscrie cel mai relevant proiect de amenajare interioara pe site-ul Galeriilor Noblesse, in cadrul sectiunii destinate competitiei:

http://www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti/inscrie_ti_proiectul sau trimitandu-l la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Premiile sunt substantiale, anul acesta premiul cel mare fiind de 2000 de euro, acordat la sectiunea Insign Awards Senior. De asemenea, unul dintre premii va fi acordat de prestigioasa revista ELLE Decoration, sustinatoare a designului romanesc de valoare. 

Premiul I la sectiunea Insign Awards Young Talents se acorda pentru fiecare categorie, valoarea acestuia fiind de 200 euro pentru categoria Casa si 200 de euro pentru categoria Horeca-Spatii Publice.

Juriul editiei a patra a competitiei nationale Insign Awards by Galeriile Noblesse va fi format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si designeri internationali, care vor analiza cu atentie abordarea, stilul de amenajare, materialele alese, dar mai ales armonia in imbinare  pieselor si originalitatea proiectelor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si retrospectivele editiilor precedente sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse.ro.