Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Prognozele designerilor pentru tendințele anului 2014

Ne-am familiarizat deja cu tendințele pentru anul 2013. Dar de ce să ne oprim la anul 2013, dacă în ușă ne bate deja anul 2014. În continuare vă vom prezenta cele mai noi tendințe aduse de către cei mai mari designeri din lume pentru anul 2014.

Începutul anului 2014 ne va aduce pe arene stilul antic. Această tendință este inspirată din temele grecești și romane, care vor returna multe dintre elementele clasice ale acestor culturi antice, dar într-un mod nou și modern. Culorile neutre și nuanțe ale acestora, fie închise fie deschise vor predomina. Iar locuința va da senzația de o atmosferă relaxantă și caldă cu evaziune în trecut.

De-asemenea se va pune baza pe simetrie și echilibru vizual. Pe lîngă tradițiile grecești și cele romane, în sfîrșit se vor regăsi și elemente egiptene în interioare, în special în ceea ce privește decorațiunile.

În tendințe vor fi sculpturile egiptene din piatră sub formă de faraoni și locuințele cu coloane care pot fi decorate în orice stil de amenajare.

În al doilea simestru al anului 2014, în prim plan vor ieși elementele fragmentate. Aceste tendințe vor conduce la apariția figurilor geometrice ușoare și elementelor, obiectelor decorative cu aspect de parcă au explodat.

În plus se întorc și formele rotunde.

Tot ce poate fi circular, va avea forma rotunda: canapele semicerc, coloane rotunde, mobilă de bucătărie rotundă, mese rotunde, candelabra și veioze rotunde etc.

La moment acestea sunt doar cîteva tendințe prognozate pentru anul 2014, ce ne va aduce anul 2014 totuși vom vedea pe parcurs.

Pentru ați reamenaja locuința după tendințele anului 2014 nu ezitați să apelați la designerii noștrii.


Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.