Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Află ce își dorește o femeie de la o casă

Femeile au un cuvînd greu de spus în amenajarea și decorarea unei locuințe. Ele doresc ca o locuință în primul rînd să fie primitoare, funcționale dar și să le caracterizeze ca personalitate și stil. De-asemenea femeile vor să meargă în pas cu moda nu doar cu vestimentația ci și cu decorarea casei, astfel femeile vor încerca să decoreze locuința după ultimele tendințe din lumea designului de interior.

 

În continuare vă prezentăm cîteva lucruri asupra cărora femeile se axează cînd își decorează casa:
-    Intimitate – Femeile iubesc intimitatea, astfel ele vor opta pentru culori calde, jocuri de lumini, materiale plăcute la atingere, perdele diafane etc.Intim Interior design Space-    Detalii – femeile sunt acele care trag atenție chiar și celui mai mic detaliu. Astfel ele vor alege cu greu un imprimeu anume, obiectele de décor, ramele foto, tablouri etc.
-    Dormitor – o mare atenție femeile vor acorda și dormitorului. Femeile mereu vor opta pentru paturi confortabile și dulapuri cu dimensiuni cît mai mari pentru lucrurile personale. De-asemenea vor incadra în decor, decorațiuni romantice și care să le reprezinte.
-    Baie și bucătărie – femeile își doresc în special bucătării dotate și accesorizate foarte bine, cu accesorii de ultimă generație. De asemenea, baia este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință și este firesc că femeile să se axeze pe decorarea și accesorizarea ei. Astăzi în tendințe sunt băile cu oglinzi mari, cu jocuri de lumini și diverse accesorii menite care să te ajute să te relaxezi dupa o zi grea de serviciu.Aceste dar și alte lucruri sunt luate în considerație de către majoritatea femeilor, desigur pot fi și dezbateri de la caz la caz. Pentru un decor și o amenajare feminină a locuinței nu ezitați să apelați la designerii noștri.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.