Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

4 stiluri reprezentative pentru o baie de lux

Baie de LuxO baie de lux este spațioasă, unică și elegantă, cu o tehnologie de ultimă generație, ascunsă, în obiectele decorative sau în mobilier (dulapuri). În continuare vă prezentăm cîteva tipuri de mobilier de baie pentru o amenajare și un design de lux:

  1. Baie cu mobilier cu aspect antichizat.Baie stil Antic De obicei mobilierul cu aspect antichizat este realizat din lemn masiv, alamă, ceramic etc. Finisajul mobilei trebuie să fie bine prelucrat și să fie foarte rezitent la apă și aburi. Mobilierul cu aspect antichizat se potrivește pentru o baie vintage, piesele de mobilier au linii curbe, iar finisajele unice realizate manual.
  2. Baie în stil Italian. O baie în stil italienesc este cuprinsă de eleganță. În ultimii ani băile italienești au devenit din ce în ce mai căutate, datorită materialelor de foarte bună calitate și aspectului modern, rafinat. Mobilierul dintr-o baie în stil italienesc are la bază elemente inspirate din arhitectura, cultura și istoria Italiei. Este realizat din mramură, lemn, piatră și metale prețioase cu numeroase ornamente și motive geometrice.
  3. Baie contemporană. O baie contemporană se caracterizează prin mobilier dintr-o combinație bine pusă la punct de material: mramură, mdf, inox etc. În general, un mobilier de baie în stil contemporan are un design minimalist și o paletă de culori foarte elegantă. Pentru băile de mari dimensiuni se pot folosi cu succes atît culorile închise, cît și cele deschise.
  4. Baie cu mobilier din lemn masiv.Baie Lemn Dintr-o baie de lux, mobilierul din lemn nu trebuie să lipsească, aceste va crea o atmosferă caldă, clasică dar și modernă. Mobilierul din lemn devine, de obicei, piese centrale ale băii respective. Lemnul trebuie tratat pentru a rezista  la umezeală. Mobilierul de baie din lemn masiv este o alegere potrivită pentru o baie spațioase, și se întîlnește în culori închise sau în culoarea lemnului natural.

Un mobilier de baie luxos și un design pe cinste constituie o investitie într-un spațiu care capătă la fel de multă atenție ca orice altă încăpere din casă.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.