Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Idei de șeminee pentru un decor de vis.

Semineu interiorȘemineele sunt elemente de interior fantastice, cu ajutorul cărora ne putem încălzi locuința, creînd fără îndoială un punct central vizual în casa noastră. Decorative sau funcționale șemineele pot fi împărțite în focare tradiționale și termocămine, pe lemne, gaz, cu apă din instalația de încălzire central sau electrice.

 

Astăzi nu ne vom opri la funcționalitatea lor, anume la aspectul estetic și rolul acestora în amenajările interioare. 

Cînd alegi un șemineu poți da naștere la multe idei de décor.

Noi am ales pentru tine cîteva idei de șeminee de vis:

  • Șemineu în stil marocan. Stilul marocan se regăsește printre preferințele a tot mai multor persoane care vor să își redecoreze casa. Se caracterizează prin culori calde și imprimeuri caracteristice țărilor arabe. Șemineul poate fi placat cu  faianță care să ofere un look autentic.
  • Șemineu din oțel. Este o idee fantastică de semineu minimalist pentru o casă modernă sau contemporană. Șemineul creează un contrast interesant cu pereții încăperii.
  • Șemineu suspendat.  Este o tendință de viitor, cu adevărat o piesă ultramodernă și extraordinară.
  • Semineu pozitionat central. De regula, suntem obisnuiti sa vedem seminee pozitionate pe un perete. Acest semineu este insa situat in mijlocul incaperii si serveste ca separator al camerei. O idee ingenioasa pusa in practica de designerul de interior Joe Nahem.
  • Semineu extralung.  Un semineu se poate intinde pe toata suprafata unui perete, fiind astfel si mai interesant decat unul obisnuit. Pentru aceasta, se poate integra in designul casei dumneavoastră.

Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionişti şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.