Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

O nouă tendință în design-ul interior - CERAMICA ANTIBACTERIANĂ ECO

Antibacterial Ceramic Moldova”Antibacterial Ceramic” este ultima inovaţie în domeniul placărilor din ceramică pentru pereţii şi pardoselile unei locuințe. Într-o locuinţă există o mulțime de factori poluanți care provin de la diferite surse de căldură, aer condiţionat, fum de ţigară, amoniac, dioxid de carbon, etc.

Noul tip de ceramică ajută la curățarea aerului, reducând acţiunea nocivă a factorilor poluanţi cu până la aproximativ 70%.

Pe lângă proprietatea anti-poluantă Ceramica antibacteriană Eco mai are şi o proprietate antibacterială. Ceramica elimină bacteriile periculoase care în mod normal își găsesc locul pe suprafeţele placărilor.
Plăcile de ceramică antibacteriene conțin dioxid de titaniu iar expunerea la lumină declansează procesul fotocatalizator care conferă acestui produs funcţia antipoluantă și antibacterială.

Antibacterial Ceramic este recomandat pentru locuinţe, restaurante sau cafenele, birouri, dar şi pentru clădiri unde igiena este extrem de importantă precum spitale, centre SPA,grădiniţe, laboratoare sau centre de cercetare. Cu ajutorul ceramicii antibacteriene eco pot fi placate atît suprafețe interioare cît și exterioare.

Cît ține de design, acestea pot fi încadrate în orice stil de amenajare, cele mai des culori întălnite fiind cele de gri, nuanțe de maro și bej, plăcile putînd avea diferite texturi.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.