Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Decorațiuni pentru Valentine's Day!

Decor sf ValentinPentru că astăzi este o zi deosebită, am hotărît să venim în întîmpinare cu cîteva idei de decorare în stil ”Valentine's Day” pentru a aduce spiritul iubirei în casele voastre. În această zi la mare căutare sunt accesoriile în nuanțe plăcute de roz și roșu potrivite pentru Valentine's Day ce simbolizează iubirea.

Cît ține de decorațiuni iată ce nu trebuie să lipsească din locuințe în această zi:

 • Lumânări - Pune pe masă sau pe pervazul ferestrei cîteva lumînări în borcane, boluri sau în suporturi; aceste decorațiuni le poți încorpora în decorul casei chiar și pentru mai mult timp.
 • Ceramica roșie - Poți să pregătești un decor pe masa de Valentine's day cu cîteva farfurii de ceramică într-o nuanță vibrantă de roșu. Adaugă o față de masă albă și un aranjament floral simplu în centru cu nuanțe de roz, astfel vei obține o masă romantică de efect.
 • Vaze roz - Pentru un plus de eleganță optează pentru vaze roz în care să pui flori vii, efectul va fi unul natural creînd o atmosferă primitoare.
 • Rame foto – plasează cîteva poze cu tine și iubitul tău. Alege rame cu elemente romantice și gingașe.
 • Perne plăcute la atingere - Pe fotolii și canapele plasează cîteva perne decorative în nuanță de roșu aprins. Aceste perne roșii, viu colorate, arată bine în special pe o canapea albă sau gri.Acestea dar și alte decorațiuni pot să decoreze locuința în aceste sărbători pline de dragoste și voie bună.
  • Pentru mai multe idei, contactaţi echipa noastră de designeri profesionişti şi casa dumneavoastră va arăta aşa cum aţi visat vreo dată!

  Email:
  Subiect:
  Mesaj:
  Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.